Usta, Ziyaretlere Devam Ediyor


Usta, Ziyaretlere Devam Ediyor

MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, 24 Haziran seçimleri çalışmaları kapsamında Yabancılar Pazarı esnafına ziyarette bulunarak seçimler hakkında esnafa bilgi verdi. Cumhur İttifakının nedenlerini anlatan Usta, "Bu ülke 15 Temmuz'u yaşadı. Devletin o tarihten itibaren gösterdiği siyaset tamamen devletin bekasına yöneliktir. Bu süreçte olduğu gibi 24 Haziran seçimleri ve sonrasında da Ak Parti ile ittifak içinde bulunacağız" dedi.

Usta Yabancılar pazarında bulunan Samsun Züccaciye-Bujiteri-Kırtasiye-Oyuncakçılar Odası başkanı Olcay İnaç ve Yabancılar Çarşısı Dernek Başkanı Ali Akyüz'ü ziyaret etti.

Yabancılar çarşısındaki esnaf ziyaretlerinin ardından Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali'ni ziyaret eden Usta, yolcular ve terminal çalışanlarının sıkıntılarını dinledi.

Usta, terminal ziyaretinin ardından oruçlarını açmak için Batıparka gelen aileleri selamlayıp istek ve sıkıntılarını dinledi.

Usta iftarın ardından teravih namazi için Atakum İlçesine bağlı Aksu Köyü'ne gitti. Teravih namazının ardından cami cemaati ile çay sohbeti gerçekleştiren Usta, Aksu Köyünde ikamet eden vatandaşları 24 Haziran seçimleri hakkında bilgilendirdi. Usta, Aksu köyünden dua ve alkışlarla uğurlandı.


Yayın Tarihi: 06/06/2018