Türkiye’miz Büyümeye Devam Ediyor


Türkiye’miz Büyümeye Devam Ediyor

Türkiye, 2023 hedefleri doğrultusunda adım adım ilerlemeye devam ediyor. Bu hafta açılışı gerçekleşen Avrasya Tüneli ile tüm Dünyanın hayranlığını kazandık. Bu millet, gemilerini karadan yürüten Fatih’in, araçlarını denizin altından yürüten torunları olduğunu tüm Dünyaya göstermiştir.

Avrasya Tüneli ile Türkiye’nin Marmaray, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osman Gazi Köprüsü gibi Dünya çapındaki eserler zincirine bir yeni halka daha eklendi. Sırada, 3. Havalimanı, Kanal İstanbul, Çanakkale Köprüsü, hızlı tren, liman, baraj, enerji hatları projeleri var. Türkiye’miz bu vizyon projelerle büyümeye devam ediyor.

Ülkemizde terör olayları ile kaos ortamı oluşturmaya çalışanların amaçlarının Türkiye’nin bu gelişimini baltalamak olduğu apaçık ortadadır. Avrasya Tüneli’nin açılışında Cumhurbaşkanı Erdoğan bu hususa dikkat çekti; Türkiye’nin, 2023 hedefleri doğrultusunda adım adım ilerlemeye devam ettiğini ve edeceğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ülkemize yönelik yurt içinde ve yurt dışında giderek yoğunlaşan saldırıların en önemli amaçlarından birinin, bizim enerjimizi ve dikkatimizi 2023 hedeflerimizden uzaklaştırmak olduğunu biliyoruz. Türkiye’nin, dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri haline gelmesi durumunda, bölgesinde ve dünyada güç dengelerine nasıl bir etki yapacağının, biz gündeme getirmesek de, herkes gayet iyi farkında. Terör örgütleri üzerinden bizim ayağımıza pranga vurmaya çalışanlara mesajımız şudur: Türkiye, hem terörle mücadele edebilecek, hem de taviz vermeden hedeflerine yürüyebilecek imkâna ve kararlılığa sahiptir”.

Apaçık görülmektedir ki, Türkiye’nin bu gelişimini engellemek isteyen güçlerin yapabilecekleri tek şey terör olayları ile ülkemizde kaos ortamı oluşturmak. Bunu engellemenin tek yolu 15 Temmuz ruhu ile topyekûn bir olmaktan, birlik olmaktan geçiyor. Allah devletimizin ve milletimizin yardımcısı olsun.


Yayın Tarihi: 23/12/2016