Turizm Haftası Ordu’da Çeşitli Etkinliklerle Kutlanacak


Turizm Haftası Ordu’da Çeşitli Etkinliklerle Kutlanacak

15-22 Nisan 2018 tarihleri arasında kutlanacak Turizm Haftasıyla ilgili İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak açıklamada bulundu.

Ülkemizde en hızlı gelişen hizmet sektörleri arasında yer alan turizm konusunda farkındalığı arttırmak, doğal, tarihi ve kültürel varlıkları,  sürdürülebilir turizm ilkeleri doğrultusunda; doğal, tarihi ve kültürel varlıklara yönelik konuları turizmde değerlendirmek, turizm bilincini oluşturmak, iç turizmi canlandırmak ve halkın turizm hareketlerine daha etkin katılımını sağlamak amacıyla her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında ‘Turizm Haftası’ olarak kutlandığını belirten Uğur Toparlak, “Bacasız Sanayi olarak nitelendirilen turizm sektörü ilimiz açısından da büyük önem arz etmektedir. Bu bağlamda bu yıl 42.si düzenlenecek olan “Turizm Haftası” ilimizde de çeşitli etkinliklerle kutlanacaktır” dedi.

Turizm Haftası’nın Ordu’da çeşitli etkinlik ve programlarla kutlanacağını ifade eden Toparlak, “Ordu’da Turizm Haftası etkinlikleri, 16 Nisan 2018 pazartesi günü saat 09.00’da Atatürk Anıtına Çelenk Sunma ile başlayacaktır. Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde hafta boyunca Türk Halk ve Türk Sanat Müziği konserleri, tiyatro gösterisi, resim sergisi, sinema gösterisi ve bisiklet safari gerçekleştirilecektir” diyerek, tüm Orduluları Turizm haftası kapsamında yapılacak etkinliklere davet etti.


Yayın Tarihi: 12/04/2018