TŞOF Başkanı Apaydın, “ÖTV indirimi İle Daha İyi Hizmet Veriyoruz”


TŞOF Başkanı  Apaydın, “ÖTV indirimi İle Daha İyi  Hizmet Veriyoruz”

Ford-Otosan Firması Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası’na hibe edilen araç teslim törenine TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın, Antalya Esnaf Odaları Birlik Başkanı Adlıhan Dere, Isparta Şoförler Odası Başkanı Ahmet Tural ve çok sayıda davetli katıldı. Törende konuşan TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın, “ÖTV indiriminden sonra ülke genelinde taksici esnafımız artık son model araçlarda halkımıza hak ettiği hizmeti vermektedir” dedi.

FORD OTOSAN’DAN ŞOFÖRLER ODASINA 4 ADET ARAÇ HİBE

Hibe araçların devir teslim töreninde konuşan Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, ÖTV indiriminden dolayı birçok esnafın araçlarını yenilediğini belirterek; “Geçtiğimiz yıllarda ÖTV indirimi konusunda yaptığımız çalışmaların karşılığını görmek, esnafımızın son model araçlarla halkımıza hizmet ediyor olması gerçekten çok güzel. Halkımıza ÖTV indiriminden dolayı şoför esnafımız daha rahat ve en iyi hizmeti vermeye çalışmaktayız. ÖTV indiriminde emeği geçen herkese ve hükümetimize huzurunuzda bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.  

HER 100 ARAÇA BİR ARAÇ HİBE

 Daha sonra konuşan Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve TŞOF Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Alkan ise şunları söyledi, “Ford-Otosan firması ile geçtiğimiz sene yaptığımız anlaşma kapsamında odamıza hibe edilen 4 adet aracın devir teslim törenini büyük bir gurur ve sevinçle gerçekleştiriyoruz. Odamız ve Ford-Otosan arasında 2016 yılında yapılan anlaşma kapsamında, her 100 araca bir araç hibe aldığımız gibi o günün şartlarında piyasaya göre en az 4 Bin TL indirim, ücretsiz 2 adet bakım ve 3 yıl sınırsız KM garantisi almıştık. İşte bugün satılan 400 adet aracın karşılığı olarak Ford-Otosan Firması 4 adet aracı odamıza teslim ediyor. Yine araç alan oda üyelerimiz kendileri için sağlanan kolaylıklardan yapılan anlaşma gereği faydalanıyor ve faydalanmaya devam edecek. Ben her iki tarafa da büyük katkılar sağlayan bu birliktelikte bize yol arkadaşlığı yapan Firma yetkililerine ve çalışanlarına ‘birlikte daha nice güzelliklere’ diyor bu işe emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” 


Yayın Tarihi: 19/01/2017