Trifokal Göz İçi Mercekleriyle Uzak ve Yakın Gözlüklere Veda


Trifokal Göz İçi Mercekleriyle Uzak ve Yakın Gözlüklere Veda

Trifokal lens tedavisi ile uzak ve yakın gözlüklerinizden kurtulabilirsiniz

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri, sadece Türkiye'den değil, dünyanın dört bir yanından gelen hastalara umut olmaya devam ediyor.

Sağlıkta güvenle 21. yıl sloganıyla farklı branşlarda şifa dağıtan Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri, akademik ve güçlü kadrosuyla teknolojik yenilikleri yakından takip ederek tedavi yöntemlerine yansıtarak, misafir ettikleri hasta ve hasta yakınlarını mutlu ve huzurlu bir şekilde evlerine göndermeye devam ediyor.

TRİFOKAL LENS TEDAVİSİ

Bu kapsamda Göz Hastalıkları alanında da sağlıktaki yenilikleri ve gelişmeleri yakından takip eden Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri'nde, Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Talha Özdemir tarafından uygulanan Trifokal lens tedavisi ile uzak ve yakın gözlük kullananları bu sorundan kurtarırken, ayrıca gözlüksüz yakın,orta ve uzak görme keyfi, hem gece hem gündüz kaliteli görüş ile renkleri daha net ve olduğu gibi algılayabileceksiniz.

HAYATI NET GÖRÜN

Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Talha Özdemir, üç odaklı Trifokal lens tedavisi, uzağı, yakını ve orta mesafeleri görmeyi sağlayan insanların gözlük ihtiyacını ortadan kaldıran göz içine yerleştirilen araçlardır diyerek şu bilgileri paylaştı; "Tedavi de uzak ve yakın gözlük kullanmak istemeyen yada katarakt nedeniyle ameliyat isteyen hastalarda saydamlığını yitiren göz merceğinin yerine operasyonla mercek koyulmaktadır. Bu mercekler monofokal olursa hasta uzağı görür yakın gözlük kullanır, multifokal mercekler de ise uzak ve yakın görüş sağlar. Akıllı mercek dediğimiz Trifokal lensler yerleştirilirse hasta uzak yakın ve orta mesafeleri gözlüksüz olarak görebilir.

KAYGILARINIZI ORTADAN KALDIRIN

Bu tedavi yöntemi ile hastalar günlük aktivitelerini keyifle ve rahatlıkla yapabilirler. Akıllı mercekler hem gözlük kullanımını ortadan kaldırmakta hem de gözlük kullanımından kaynaklı estetik kaygıları gidermekte ve ömür boyu gözde kalabilmektedir" dedi.


Yayın Tarihi: 27/03/2018