Sözlerimizi Adım Adım Yerine Getiriyoruz


Sözlerimizi Adım Adım Yerine Getiriyoruz

   Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz; “İlçelerimizi getirmeye çalıştığımız perspektifi hissettik, hissettirdik. Sözlerimizi adım adım yerine getiriyoruz” dedi.

   Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Alaçam ilçesinde 24 ayda yapımı tamamlanan ve halkın kullanımına sunulan hizmetlerin toplu açılış töreninde konuştu.

   Alaçamlılara yapacakları işleri daha önceden paylaştıklarını anımsatan Başkan Yılmaz, “Her gün o hedefe doğru koşuyoruz. İlçemizi getirmeye çalıştığımız perspektifi hissettik, hissettirdik. Sözlerimizi adım adım yerine getiriyoruz. Ancak hizmet öyle bir şey ki yaptıkça yenisini çağrıştıran, konfor öyle bir şey ki bugün sahip olduğumuz iki gün içinde ondan bıkıp yenisine ihtiyacımız olduğunu hisseden bir insan doğası ile karşı karşıyayız. Dolayısıyla ihtiyaçlar hiç bitmeyecek. İnsan hayatı var olduğu sürece insanımızın da ülkemizin de ihtiyaçları ve talepleri hiç bitmeyecek. Ülkeyi yönetmeye, hizmete talip olanların bunu hiçbir zaman unutmamaları lazım. Biz hiç zaman unutmuyoruz. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız bize hep bu öğütleri veriyor. Yapılan bütün projeler ve çalışmalar, sonuçta insan hayatına konfor kazandırmaya dönüktür. Hizmeti yapıp kalıcı eserler bıraktığınız zaman, insanınız bu kadir bilirliği ile sizi takdir eder.” Diye konuştu.

     Yaptıkları işleri son derece sağlam yapmaya çalıştıklarını dile getiren Başkan Yılmaz, “Kısa sürede belki çok büyük miktarda iş yapmadık. Mesela Alaçam’da 30 Km civarında yol yaptık.  200 Km’nin üzerinde grup yolu var. Bu şunu gösteriyor. Demek ki biz yapmamız gerekenin 7’de birini yaptık. Önümüzdeki 3 sene içinde Alaçam’da 7 kat daha iş yapmamız lazım. Paldır küldür, çok iş yapmak için acele etmiyoruz. Az yapalım ama kaliteli iş yapalım mantığı ile hareket ediyoruz. Yapılmış olana bir daha dönüp bakmayalım, tamir etmek için enerji harcamayalım diyerek buna çok dikkat ediyoruz.   Alt yapı yatırımlarının yanı sıra tarıma yönelik de desteklerimizi eksiksiz yapıyoruz. Arıcılığa, tohumculuğa, hayvancılığa yönelik desteklerimiz sürüyor.” Şeklinde konuştu.


Yayın Tarihi: 21/04/2016

Diğer Resimler

Sözlerimizi Adım Adım Yerine Getiriyoruz
Sözlerimizi Adım Adım Yerine Getiriyoruz
Sözlerimizi Adım Adım Yerine Getiriyoruz