Sömestri, Geleneksel Resim Yarışması Kazananları Belli Oluyor


Sömestri, Geleneksel Resim Yarışması Kazananları Belli Oluyor

Bulvar AVM ve Pera Sanat işbirliği ile düzenlenen “Benim Hayallerim Var” Temalı Resim Yarışmasında, Jüri kategorilerde derece alan resim çalışmalarını seçti. Ödül töreni 13 Şubat Cumartesi Günü Gerçekleşecek.

İlköğretim (1. 2. 3. ve 4. Sınıflar) , ve ortaöğretim ( 5. 6. 7. ve 8. Sınıflar) olacak şekilde iki kategoride gerçekleşen yarışmanın kazananları uzun çalışmalar sonucunda belirlendi. Yarışmaya Samsunda yer alan çok sayıda okuldan yüzlerce eser katıldı. Kazananlar OMÜ Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümünden Prof. Dr. Sevgi Koyuncu, Yrd. Doc. Hasbi Aslan, Öğr. Görevlisi Ramazan Tilki, Araştırma Görevlisi Özlem Ayvaz ve Pera Sanat Eğitim Koordinatörü ve Resim Öğretmeni İnci Gülizar Bayramkaya katılımıyla oluşan jüri seçimleriyle belirlendi.

Yarışmanın kategori birincilerine Reeder Tablet Bilgisayar, kategori ikincilerine Tunca Bisiklet, kategori üçüncülerine ise Pera Sanat Akademi’den 1 aylık ücretsiz resim kursu verilecek. Ayrıca her kategoriden 3 ayrı resim çalışmasına Bulvar AVM özel ödülü verilirken, Bulvar AVM Facebook sayfasında en çok beğeni alan 3 resime de ayrı ödüller verilecek.

Ödül töreni 13 Şubat 2016 saat 14:00 de Bulvar AVM Kültür Salonu’nda gerçekleşecek. Tören, yarışmaya katılan resimlerden oluşan sergi açılışı ile başlayacak.

Sergi, 20 Şubat 2016 tarihine kadar görülebilecek. Tüm samsunlular davetliler.


Yayın Tarihi: 11/02/2016