Şimdi Gerçekten Daha Güçlüyüz


Şimdi Gerçekten Daha Güçlüyüz

7 Ağustos’ta İstanbul Yenikapı’da ve gerçekleştirilen, Türkiye'nin en geniş katılımlı mitingi olarak tarihe geçen  "Demokrasi ve Şehitler Mitingi”nde milletimiz, hain 15 Temmuz gecesinden sonra bir kez daha birlik ve beraberlik mesajı verdi. 15 Temmuz'dan itibaren meydanlarda demokrasiye ve milli iradeye sahip çıktığını gösteren milletimiz, günlerdir tuttukları demokrasi nöbetlerini taçlandırdı.

Yenikapı’da devlet büyüklerimiz ve siyasi liderler de milletimiz gibi birlik ve beraberlik mesajları verdiler. Cumhurbaşkanı TBMM Başkanı, Başbakan, Genelkurmay Başkanı, CHP Genel Başkanı ve MHP Genel Başkanı’nı uzun zamandır ilk kez birlikte gördük. Sadece Türk Bayraklarının bulunduğu meydanda atılan sloganlarla da birlik ve beraberlik mesajı verildi.

 FETÖ terör örgütünün darbe girişimine karşı tüm Türkiye 81 ilde meydanlarda omuz omuza vererek bu ihanet çetesine karşı tek yürek oldu. Meydanları dolduran her görüşten insanlarla verilen birlik ve beraberlik görüntüsünün Türkiye'nin düşmanlarını bir kez daha üzmüştür.

Bu meydanlar, Türk milletinin zamanı geldiğinde istiklâl, istikbal ve ülke bütünlüğünü korumak için neler yapabileceğini tüm Dünyaya gösterdi. Bütün bunları gördükten sonra gerçek olan bir şey var, şimdi gerçekten daha güçlüyüz.


Yayın Tarihi: 08/08/2016