Samulaş YGS Sınavına Özel Seferler Planladı


Samulaş YGS Sınavına Özel Seferler Planladı

Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ A.Ş. 12 Mart 2017 Pazar günü yapılacak olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na (YGS) katılacak adayların şehir içi toplu taşımdan sorunsuz ve güvenli şekilde yararlanması için ek servisler koyarak tedbirler aldı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ A.Ş., 12 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek 2017 YGS için raylı sistem, E1 ekspres ve R11 üniversite ringine ek servisler koydu. SAMULAŞ yetkilileri, genel olarak sınavlarda yaşanan ulaşım aksaklıklarında sınava girecek adayların mağdur olmamaları için toplu taşım araçlarını tercih etmelerini ve özel araçla sınav yerine gidecek olanların özellikle sınav katılımının yüksek olacağı bölgelerde araçlarını trafik aksamasına sebebiyet vermeyecek şekilde park etmeleri konularında uyardı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanı ve SAMULAŞ A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Gürkan, YGS’ye girecek tüm adaylara Yönetim Kurulu adına başarı dileklerini iletti. Gürkan, “SAMULAŞ Operasyon Kontrol Merkezi tarafından Yükseköğretime Geçiş Sınavı kapsamında Pazar günü tramvaylarımız 4 dakika sefer aralığıyla hizmet verecek şekilde planlama yapıldı, R11 ring ve E1 ekspres seferlerinede araç ilavesi yapılarak herhangi bir aksama yaşanmadan adayların güvenli ve sorunsuz şekilde sınav merkezlerine ulaşmlarını sağlayacağız.” dedi. 


Yayın Tarihi: 10/03/2017