Samsunspor’dan Kombine ve Taraftar Kart Açıklaması


Samsunspor’dan Kombine ve Taraftar Kart Açıklaması

En büyük destekçimiz siz taraftarlarımızı 2018-2019 sezonunda 19 Mayıs Stadı'na bekliyoruz. Birlikte daha büyük zaferlere imza atmak için omuz omuza verdiğimiz taraftarlarımıza "kombine" ve "taraftar kart" ile ilgili bazı detayları tekrar paylaşmak istiyoruz.

1- Kadın ve 15 yaşından küçük taraftarlarımız için 55 TL olarak belirlenen kombine fiyatı, VİP Tribün hariç diğer tüm tribünler için geçerlidir. Bu kombineler devredilemez ve ancak internet dışındaki satış noktalarından temin edilebilir. 

2- Batı Tribünleri (Batı Alt ve VIP Protokol) ile Doğu Alt Tribünlerinde, kombine alan taraftarlarımızın satın aldıkları koltuklarda oturması beklenmektedir. Bu sezon yukarıda bahsi edilen tribünlerden kombine alan taraftarlarımız, bir sonraki sezon için aynı koltuğa satın alma önceliğine sahip olacak ve kombine bedelinde yüzde 10 indirim sağlanacaktır.

3- Kombine ödemelerinde kredi kartına taksit yapmak isteyen taraftarlarımıza %6 komisyon bedeli ile kredi kartına 6 taksit imkanı Passolig tarafından sunulmaktadır.

4- Passolig yıllık kart ücreti 22.5 TL olup, bu ücret kombine fiyatına dahil değildir. 

5- Maç günlerinde tramvay geçişleri sadece 1919 taraftar kart sahiplerine ücretsiz olacaktır. Bu taraftar kart, ayrıca ücretlendirilecek olup yıllık bedel 20 TL'dir. Taraftar kart başvuruları da sabit kombine satış noktalarından yapılabilir.

6- Kombine satışları, passo.com.tr üzerinden başlamıştır. 56'lar Store, Piazza AVM ve Yeşilyurt AVM'deki satış noktalarımızdan cuma günü itibari ile satışlar başlayacaktır. 

Taraftarlarımızın bilgisine sunarız. / Samsunspor Kulübü

Kaynak: samsunspor.org.tr


Yayın Tarihi: 08/08/2018