Samsunspor Teknik Direktörü Korukır İstifa Etti


Samsunspor Teknik Direktörü Korukır İstifa Etti

Nuri Asan Tesisleri'nde Kulüp Başkanı Erkut Tutu, Yönetim Kurulu ile birlikte bir basın toplantısı düzenleyen Engin Korukır, ayrılıkların kolay olmadığını belirtirken şunları söyledi:

"Bu kararı kolay vermedim. Bu karar, hiçbir zaman takımın geleceği ile ilgili endişe ile alınmış bir karar değil. Yönetim ve Başkanımız hiçbir zaman git demediler. Hep destek verdiler, kalmamı istediler. Çünkü çok güzel dostluklarımız oldu. Bize tepki gösteren taraftarımıza da teşekkür ediyorum. Onlar Samsunspor'u sevdikleri için tepki gösterdi. Kimseye kırgınlığımız yok. Kendi isteğimizle ayrıldık. Ama lütfen şunu da bir kenara koyun. İki puanımız var. Her zaman bu büyük camianın iddiası devam edecektir."

Samsunspor Başkanı Erkut Tutu ise her zaman istikrardan yana olduklarını, istikrarın olmadığı yerde başarının da olmayacağını savunduklarını vurgularken şöyle dedi:

"Hocamız artık bırakmanın kulübümüz açısından, bizler ve kendi açısından en doğru karar olduğunu beyan etti. Ben bugüne kadar kulübümüze yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ederim. Hocamıza spor hayatında her türlü yaşantılarında mutluluklar ve başarılar dilerim".


Yayın Tarihi: 19/09/2016