Samsunspor İçin Terme’de Seferberlik İlan Edildi


Samsunspor İçin Terme’de Seferberlik İlan Edildi

Başkan Şenol Kul; "Gerekirse Terme'yi Samsun'a taşırız"

Spor Toto 1. Lig'de bu hafta Samsunspor kendi evinde kendisi gibi küme düşme hattı potasında yer alan Denizlispor’u ağırlayacak. Terme Belediye Başkanı Şenol Kul maç için Terme’de seferberlik ilan ettiklerini ve ulaşım desteği vereceklerini açıklayarak, “Gerekirse Terme’yi Samsun’a taşırız” dedi.

Spor Toto 1. Lig'de bitime 3 hafta kala heyecan iyice doruğa tırmandı. Hem zirvede hem de küme düşme hattı birbirinden zorlu maçlara sahne oluyor. Ligin son sıralarını yakından ilgilendiren mücadelede bu hafta Samsunspor kendi evinde Denizlispor’u konuk edecek.

KUL’DAN DAVET

22 Nisan Pazar günü Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak olan Samsunspor Denizlispor karşılaşması saat 13.00'da başlayacak. Takıma taraftar desteği sağlanması konusunda Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Genç Termeliler Taraftar Grubu Tribün Lideri Ali Kondakçı ile görüştü. Kul, bütün belediye personeli ve Samsunlu vatandaşları destek için tribüne davet etti.

ALİ KONDAKÇI; “TAKIMIMIZIN YANINDAYIZ”

Genç Termeliler Taraftar Grubu Tribün Lideri Ali Kondakçı desteğinden dolayı Başkan Kul’a teşekkür ederek, “Samsunspor tarihinin en zorlu, en kötü ve en üzücü dönemini yaşamaktadır. Lakin biliyoruz ki Samsunspor, bu süreci büyük taraftarı sayesinde atlatacaktır. Bizler üzerimize düşen görevi her daim yapmaya devam edeceğiz. Hiç bir zaman takımımızı yalnız bırakmadığımız gibi, bu zorlu mücadelede de takımımızın yanında olacağız. Samsunspor taraftarının takımını yalnız bırakmaması destek veren Belediye Başkanımız Şenol Kul’a teşekkürü bir borç biliriz” İfadelerini kullandı.

TERME BELEDİYE PERSONELİ VE TERMELİLER ORDA OLACAK

Belediye personelleri, Terme ve tüm Samsun halkı ile 12. Adam olarak sahada olacaklarını ifade eden Başkan Kul, “En kötü gün bugünse, biz yine varız. Samsunumuzun markası olan Samsunsporumuzun bu zorlu süreci tüm kesimlerin desteğini beklemektedir. Samsunspor, yaklaşık 1,5 milyonluk bir şehri temsil ediyor ve şehrin marka değerlerindendir. Tüm Samsun’u Samsunspor-Denizlispor maçına davet ediyoruz. Belediye personellerimiz ve Terme olarak biz orada olacağız” dedi.


Yayın Tarihi: 16/04/2018