Samsunlu Gençlerden Sıradışı Turnuva


Samsunlu Gençlerden Sıradışı Turnuva

Samsunlu futbolsever gençler tarafından kurulan "Hadimaca.com" tarafından düzenlenen ve Şampiyonlar Ligi havasında geçen "2. Geleneksel Futbol Turnuvası" finali nefes kesti. Finalde gençleri yalnız bırakmayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç,” Dostluk, kardeşlik ve arkadaşlığın pekiştiği bu turnuvalarda gençlere destek vermekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

Hadimaca.com tarafından düzenlenen ve 8 takımın katıldığı 2. Geleneksel Futbol Turnuvası sona erdi. Şehitlerimiz için saygı duruşu ve sinevizyon gösterisiyle başlayan final karşılaşmasına Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in yanısıra Samsunspor’un eski kaptan ve milli futbolculardan Celil Sağır,Canik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hamza Aygün, Samsunspor’un eski futbolcularından Yüksel Öğüten ve karşılaşmanın hakemi olarak tecrübeli isim Ali Gürler katıldı.

ŞAMPİYON EFSANE 55

Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in de izlediği turnuvanın final maçında "Efsane 55" ile "Yıldızlar Karması" Takımları karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli geçen maçta Efsane 55 takımı son dakikalarda bulduğu golle rakibini 3-2 mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldu. Maç sonunda büyük sevinç yaşayan şampiyon Efsane 55 takımı oyuncularına kupalarını Başkan Osman Genç verirken, 2. takıma madalyalarını Celil Sağır verdi.

GENÇLERE ORGANİZASYONLARDA TAM DESTEK

Gençlerin bu tür organizasyonlarda birlik ve beraberlik içerisinde faaliyetlerde bulunmasının önemine işaret eden Başkan Osman Genç, "Gençlerimizin sosyal ve sportif faaliyetlerde bulunması bizleri mutlu ediyor. Belediye olarak biz gerek yaptığımız yatırımlarla gerekse faaliyetlere verdiğimiz desteklerle gençlerimizin her zaman yanındayız. Ben turnuvayı düzenleyen ve turnuvaya katılan bütün gençlerimizi tebrik ediyorum" dedi.

SÖNMEZ, “ TÜRKİYE’DE EŞİ BENZERİ YOK”

Amaçlarının sportif faaliyetlerde gençleri buluşturmak olduğunu ifade eden Hadimaca.com Kurucusu ve turnuva organizatörü İsmail Sönmez de, "Bir kaç futbol aşığı arkadaşımızla amatör ruhla başladığımız ve halı saha maçlarını daha da heyecanlı hale getirmek için “hadiMaca.com” adı altında bir oluşum gerçekleştirdik. Her maça özel hazırlık yapıyoruz. Gerek profesyonel formalar, gerekse maç öncesi, maç sırasında ve maç sonundaki organizasyonlarımız büyük ilgi görüyor. Aslında halı saha maçlarını forma, taraftar sesi, bayraklar, maç öncesi seremonisi, hakem uygulaması, maç esnasında fotoğraf ve kamera çekimleri, sosyal medyada paylaşım ile adeta Şampiyonlar Ligi havasına sokuyoruz. Yaptığımız bu organizasyonu bu kadar kapsamlı şekilde Türkiye'de yapan başka bir yer yok. Her iki final maçımızda bizleri yalnız bırakmayan Canik Belediye Başkanımız Osman Genç beye, kaptan Celil Sağır beye ve Canik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hamza Aygün beye ayrıca teşekkür ediyorum.Hadimaca.com olarak inşallah bundan sonra daha büyük ve daha başarılı turnuvalara imza atacağız. Yaptığımız spor organizasyonlarıyla Samsun'da farkındalık oluşturduğumuza inanıyorum " diye konuştu.

Karşılaşma sonunda hadiMaca.com kurucusu İsmail Sönmez katılım ve desteklerinden dolayı Canik Belediye Başkanı Osman Genç’e, Samsunspor’un eski kaptan ve milli futbolculardan Celil Sağır’a, Canik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hamza Aygün’e ve karşılaşmanın hakemi Ali Gürler’e teşekkür plaketi verdi.


Yayın Tarihi: 20/08/2017