Samsun’da Araç Muayene Hizmeti Artık Sadece Randevuyla Verilecek


Samsun’da Araç Muayene Hizmeti Artık Sadece Randevuyla Verilecek

TÜVTÜRK’ün  Samsun genelinde sadece randevu ile araç kabul eden muayene istasyonlarına  5 Nisan tarihinden itibaren Samsun Vezirköprü Araç Muayene İstasyonu da dahil oldu. Böylece Samsun’daki 4 araç muayene istasyonu da artık sadece randevuyla hizmet veriyor olacak

TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonlarının Samsun’da sadece randevu ile hizmet veren istasyonlarına Vezirköprü İstasyonu da dahil oldu.  5 Nisan tarihinden itibaren, bu istasyon da artık sadece randevu ile hizmet vermeye başladı. 

Sadece randevu ile hizmet veren istasyonlarda muayene  taleplerinin eşit şekilde dağılması mümkün olduğunu belirten TÜVTÜRK yetkilileri, bu sistem sayesinde araç kullanıcılarının istasyonda daha az beklediğine dikkat çekti. 

Randevu ile araç kabul eden muayene istasyonlarının uygulandığı diğer tüm istasyonlarda müşteri memnuniyetinde artış sağlandığını hatırlatan yetkililer, randevusuz araç kabulünün yapıldığı Vezirköprü Araç Muayene İstasyonu’nda da hayata geçirilecek randevulu sistem ile müşteri memnuniyetinde artış sağlanmasını beklediklerinin altını çizdi.

Samsun’da bulunan Merkez, Bafra ve Çarşamba İstasyonları ise sadece randevu ile hizmet vermeye devam edecek. 

Randevular ücretsiz

Randevu sisteminde, araç kullanıcıları www.tuvturk.com.tr adresinden ücretsiz olarak istasyon yoğunluğuna göre talep ettikleri gün, saat aralığı için randevularını alabiliyor. Ayrıca randevular,

TÜVTÜRK Çağrı Merkezi’nden veya istasyonlara gelerek ücretsiz alınabiliyor


Yayın Tarihi: 05/04/2016