Samsun 3.İnşaat Fuarı’na Yoğun Profesyonel Ziyaretçi


Samsun 3.İnşaat Fuarı’na Yoğun Profesyonel Ziyaretçi

Fuar, yurt içi ve yurt dışından gelen alım heyetleri ile stant açan firmalarımıza, önemli iş bağlantısı fırsatları sunmaya devam ediyor.

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Samsun 3. İnşaat Fuarı, İstanbul, İzmir, Çanakkale, Trabzon, Tokat, Ankara, Adana, Sinop, Sivas, Ordu ve Samsun’ dan üretici ve tedarikçi 80 firma ve kuruluş stant açtı. İnşaat sektörünün tüm ihtiyaçlarına cevap verecek olan çok çeşitli ürün ve hizmetleriyle fuar ziyaretçilerin beğenisini ve ilgisini Samsun’ da üzerine topladı.

Fuar’ da cephe kaplama malzemeleri, boya, bölme duvar, cam, aksesuarlar, cila & vernik, çelik, danışmanlık, müteahhitlik & yapı denetim, nalburiye, havalandırma, havuz imalat, havuz tesisat ve arıtma işlemleri, inşaat malzemesi, zemin & duvar kaplama malzemeleri, ısıtma, soğutma, havalandırma malzemeleri, izolasyon, doğalgaz tesisatları, vana, pompa, klimalar, yalıtım, tesisat sistemleri ve ekipmanları, arıtma, tuğla&kiremit, proje danışmanlık & mimarlık hizmetleri, vitrifiye firmaları,  branda, enerji santrali, pvc alüminyum, mobilya ve doğrama, kalıp iskeleleri, istif makineleri, çelik kapı ve iş sağlığı ve güvenliği hizmetleri firmaları geniş ürün-hizmet yelpazelerini sergilemektedir.

İran, Gürcistan, Tunus, Lübnan, Irak, Kuveyt, Mısır, Suudi Arabistan ve Çin’ den iş adamları, stant açan firmalar ile önemli iş görüşmeleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Türkiye’ de ilk kez Samsun’ da sergilenen patentli ürünler ve 2017 nin son gelişmelerinin bir arada bulunduğu fuarın hafta sonu çevre illerden ve ülke genelinden çok yoğun profesyonel ziyaretçiyi, sektörel oda, dernek ve sivil toplum kuruluşunu ağırlaması ve yeni bir ziyaretçi rekoru kırması beklenmektedir. 

23 – 24 Mart 2017 tarihlerinde gerçekleşen Kentsel Dönüşüm, Yapı Denetim ve Yangın Mevzuatı konularında sektörel paneller ile ülke genelinden, mühendis ve mimarlar, firma sahipleri Samsun 3.İnşaat Fuarı’nda buluştu. Konusunda uzman panelistler eşliğinde sektördeki son gelişmeler ve trendler görüşüldü.

Samsun 3. İnşaat Fuarı 26 Mart 2017 tarihine kadar ziyarete açık olacak olup girişler ücretsizdir.  Fuar alanına hafif raylı sistem ve Samsun Cumhuriyet Meydanı’ndan kalkış yapan ücretsiz servisler aracılığıyla ulaşılabilmektedir.

Fuar; 25 Mart 2017 tarihinde sabah 10.00 akşam 20.00 arası, 26 Mart 2017 tarihinde sabah 10.00 akşam 19.00 arası ziyarete açık olacaktır.


Yayın Tarihi: 24/03/2017