SAMGİAD'dan Öğretmenlere Özel Kokteyl


SAMGİAD'dan Öğretmenlere Özel Kokteyl

Samsun Genç İşadamları Derneği (SAMGİAD) ve Empati Organizasyon işbirliğinde, 19 Mayıs Lisesi öğretmenleri için 24 Kasım Öğretmenler Günü kokteyli düzenlendi.

Samsun Genç İşadamları Derneği (SAMGİAD) ve Empati Organizasyon, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde anlamlı bir etkinliğe imza attı. Genç işadamları bu özel günde 19 Mayıs Lisesi öğretmenleri için kokteyl düzenledi.

SAMGİAD üyeleri ilk olarak 19 Mayıs Lisesi Müdürü İsmail Aydemir'i makamında ziyaret ederek, bir süre görüştü. Ardından okul konferans salonunda düzenlenen kokteyle katılan genç işadamları, öğretmenlerin günlerini kutladılar.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan 19 Mayıs Lisesi Müdürü İsmail Aydemir, öğretmenleri unutmayarak anlamlı bir kokteyl düzenleyen genç işadamlarına teşekkür ederek, ''Bugün okulumuz öğretmenleri adına çok özel bir gün. Eski öğrencilerimizin aralarında yer aldığı SAMGİAD üyeleri ve Empati Organizasyon firması bizler için bu etkinliği düzenledi. Hepsine öğretmenler adına teşekkür ediyorum'' dedi.

SAMGİAD Başkanı ve Empati Organizasyon sahibi Savaş Gömeç ise, ''Geleceğimizi şekillendiren, ülkemizi yarınlara ve aydınlık geleceğe taşıyan sevgili öğretmenlerimizin bu anlamlı günlerini içtenlikle kutluyorum. Cumhuriyetimizin bekçileri öğretmenlerimizi bu özel günlerinde yalnız bırakmak istemedik. Onlar için bu kokteyli düzenledik. Bütün öğretmenlerimizin ellerini öpüyor, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum'' dedi.

Konuşmaların ardından okul yöneticileri tarafından kokteyl nedeniyle SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç'e teşekkür plaketi sunuldu.


Yayın Tarihi: 24/11/2016