Saklı Cennet Ayvacık, SADEF Fuarı’nda


Saklı Cennet Ayvacık, SADEF Fuarı’nda

18-24 Ekim tarihleri arasında İstanbul Maltepe Sahili Miting alanında Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) tarafından bu yıl 9.'su düzenlenen Samsunun Tanıtım Günleri kapsamında açılan stantta Saklı Cennet Ayvacık da yerini aldı.

Samsun ve ilçelerinin tüm değerlerini ortaya koyduğu tanıtım günlerinde Ayvacık Belediyesi ile Legent Otel tarafından açılan tanıtım standı Samsun severler ve gurbetçilerimiz tarafından beğeni ile gezildi. Ayvacık Belediyesi tarafından özenle yapılan organik elma pekmezi büyük ilgi görürken yine Belediye tarafından açılan Çarpana Atölyesinde işlenen ve geçmişimizin mirası olan Cecim Kilimi göz kamaştırdı. Standı gezen misafirlere İlçeyi tanıtıcı içerisinde broşür ve Cd bulunan çanta hediye edildi.

Turizm bölgesi ilan edildiğinden bu zaman kadar ilçeyi tanıtma noktasında birçok çalışmalara imza atan Belediye Başkanı Mustafa Belur,  " bu yıl 9. su gerçekleşen Samsun Tanıtım Günlerini düzenleyerek İlçemizin tanıtımına katkı sağlayarak bizlere bu fırsatı sunan başta SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu organizasyonun İlimize ve İlçemize hayırlı olmasını diliyorum " dedi.


Yayın Tarihi: 20/10/2016