Paşa Döner Samsun Şubesi Açıldı


Paşa Döner Samsun Şubesi Açıldı

Paşa Döner 190. Şubesini Samsun’da açtı. Paşa Döner Samsun şubesi Çiftlik Caddesinde genç girişimci Emre Yavuz tarafından açıldı. 

Döner etinin diğer tavuk dönerlerden farklı olarak but bölgesinden yapılması ve özel sosu nedeniyle kısa sürede ulusal bir marka haline gelen Paşa Döner’i Samsun’a taşımaktan memnuniyet duyduklarını kaydeden Emre Yavuz;” Biz yıllarca İstanbul’da bu markanın şubesi olarak hizmet verdik. Kaliteli ve güvendiğimiz bir markayı kendi memleketimiz Samsun’a taşımaktan memnuniyet ve gurur duyuyoruz. Zaten döner eti tavuğun but kısmından yapıldığı için gayet lezzetli ve vatandaşların da bu lezzeti sevdiğini iyi biliyoruz. İnşallah Samsun halkı da bu lezzeti beğenecektir” dedi.

But bölgesinden elde edilen dönerin kendi yağı olduğundan dönere herhangi bir yağ katkısı margarin vs eklemeye gerek olmadığını bu nedenle sağlıklı bir lezzet elde edildiğini anlatan Yavuz;” Genelde maliyeti arttırıcı olduğu için tavuğun bu bölgesi kullanılmaz dönerde ama bizim için lezzet ve kalite her şeyden önce gelir.  Bir de Paşa Döner’in kendine özel sosu var ki eminin herkesin damağında farklı bir lezzet olarak kalacak” şeklinde konuştu.


Yayın Tarihi: 05/05/2018