Ortaklık ve Girişimcilik Kültürünü Geliştirmeliyiz


Ortaklık ve Girişimcilik Kültürünü Geliştirmeliyiz

SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç, iş dünyasında ortak iş yapma ve girişimcilik kültürünü geliştirmek istediklerini ve bu yönde çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Samsun Genç İşadamları Derneği kurum ziyaretlerini sürdürüyor. Dernek yönetimi bu kapsamda Samsun Serbest Bölge Müdürü Kemalettin Yücedal, Orta Karadeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Dr. Nurullah Erem ve KOSGEB Bölge Müdürü Ahmet Dursunoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Ziyaretlerde konuşan SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç, SAMGİAD'ın Samsun'daki etkili dernekler arasında yer aldığını belirterek, ''9 yıldır Samsun için çalışmalarını sürdüren derneğimiz, kurumsallaşma sürecini tamamladı ve bugüne kadar Samsun için yaptığı çalışmaların daha fazlasını yapmak için yoluna emin adımlarla devam ediyor. Bu anlamda kamu kurumlarıyla olan ilişkilerimizi daha fazla güçlendirmek için ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bu anlamda yapacağımız çalışmalarda destek bekliyoruz'' dedi.

Samsun ve bölgede ortak iş yapma ve girişimcilik kültürünün yaygın olmadığını belirten Gömeç, ''Ortaklık kültürünün yaygınlaşmasını çok önemsiyoruz. Bunu geliştirmek için dernek olarak bazı projeler geliştireceğiz. Öte yandan girişimcilik konusunda da çalışmalarımız olacak. Bu iki konu Samsun için bizim önceliğimiz olacak'' dedi.

Kurum temsilcileri ise ziyaretten duydukları memnuniyetleri dile getirerek, yapılacak çalışmalarda destek vermeye hazır olduklarını dile getirdiler.


Yayın Tarihi: 21/11/2016