Örnek Proje Samsun’u Türkiye Gündemine Taşıdı


Örnek Proje Samsun’u Türkiye Gündemine Taşıdı

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı tarafından başlatılan ve Başkan Taşçı’nın sosyal medya üzerinden duyurduğu “İlk Doğuşta Aşk Samsunspor” projesi, binlerce Samsunlunun Twitter’da #İlkDoğuştaAşkSamsunspor ve #SamsunsporuSeviyorum etiketleriyle yaptığı paylaşımlarla Samsun’u ülke gündemine taşıdı.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, ilçede sürdürülen ‘Hoş geldin Bebek’ kampanyasında anlamlı bir projeyi daha dâhil etti. Hediye paketlerine ‘İlk Doğuşta Aşk Samsunspor’ armalı, kırmızı-beyaz bebek tulumu ve ayakkabısı ekleyerek, şehirde çok önemli bir ilke imza atan Başkan Taşçı, bu değişikliği sosyal medya platformu Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla duyurdu. Taşçı’nın “Bu şehirde bebekler Samsunsporlu doğar” ifadeleri ve “#İlkDoğuştaAşkSamsunspor” etiketiyle yaptığı paylaşım, kısa süre içerisinde yüzlerce kez beğenilip paylaşılırken, Samsunluların #İlkDoğuştaAşkSamsunspor ve #SamsunsporuSeviyorum etiketiyle yaptığı binlerce paylaşım, Samsun’u ülke gündemine taşıdı.

SAMSUNSPOR AŞKI BEŞİKTE BAŞLASIN

Hoş geldin Bebek projesine dâhil ettikleri İlk Doğuşta Aşk Samsunspor uygulamasıyla bir farkındalık oluşturmayı hedeflediklerini ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Bu yıl 14 Şubat itibariyle başlattığımız uygulamayla, bugüne kadar sürdürdüğümüz ‘Hoşgeldin Bebek’ projemizde bir değişiklik yaparak hediye paketlerine ‘İlk Doğuşta Aşk Samsunspor’ armalı, kırmızı-beyaz bebek tulumu ve ayakkabısı ekledik. Bebeklerimiz, daha beşiklerindeyken bu büyük aşkla tanışsın, şehrinin takımına sarılsın diye başlattığımız ‘İlk Doğuşta Aşk Samsunspor’ kampanyası ile bir farkındalık ortaya koymaya çalıştık. Takımımız yaşasın, çocuklarımız Samsunsporlu olsun, bu şehirde doğan bebekler Samsunspor ile daha beşikteyken buluşsun ve bu büyük aşka merhaba desinler istiyoruz. Samsunlu vatandaşlarımızdan gelen destek de gösteriyor ki, doğru yoldayız. Tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın kendisine ait Twitter hesabı üzerinden “Bu şehirde bebekler, Samsunsporlu doğar... #İlkDogustaAskSamsunspor” ifadeleriyle yaptığı paylaşım, kısa süre içerisinde yüzlerce beğeni ve paylaşım aldı. Başkan Taşçı’nın ardından binlerce Samsunlunun #İlkDogustaAskSamsunspor ve #SamsunsporuSeviyorum etiketiyle yaptığı paylaşımlarla Samsun ve Samsunspor, Twitter’da Türkiye gündemi oldu.


Yayın Tarihi: 14/02/2018