Orhan Gencebay, Ter Kokusundan Şikâyet Edenlerin Tercümanı Oldu


Orhan Gencebay, Ter Kokusundan Şikâyet Edenlerin Tercümanı Oldu

Havaların ısınmasıyla birlikte toplumsal bir sorun olan ter kokusu tüm keskinliğiyle tekrar gündemimizde. Bir arada yaşayan her kesimden insanın ortak problemi ter kokusu, insanlar arasına fiziksel ve duygusal mesafeler koyan, konuşulması en zor konulardan biri.

Dünyanın 1 numaralı deodorant markası Rexona, “daha temiz daha ferah bir dünya için” ter kokusu ile mücadelesini, Orhan Gencebay sözcülüğünde gerçekleştirdiği kampanya ile sürdürüyor.

Orhan Gencebay otobüse bindi, barış için, insanlık için, kardeşlik için, burunların selameti için, ter kokusundan şikayet edenlerin tercümanı oldu Orhan Gencebay filmde, bindiği otobüste ter kokusu ile tüm yolcuları rahatsız eden gencin yanına gidiyor, ikonik parçası Batsın Bu Dünya’dan esinlenerek “Daha güzel, daha adil, sevgi dolu bir dünya için.. Barış için, insanlık için, kardeşlik için… Burunların selameti için…” terk kokan genci deodorant kullanması için uyarıyor.

Orhan Gencebay “Tek kokusu için sizi kim uyarsa alınmazsınız?” sorusunun cevabı oldu Araştırmada toplumun her kesiminden insanları babacan tavrıyla kucaklayan, koruyucu ve kollayıcı üslubuyla Orhan Baba olarak gönüllere taht kurmuş Orhan Gencebay, “Tek kokusu için sizi kim uyarsa alınmazsınız” sorusunun cevabı oldu.


Yayın Tarihi: 17/05/2018