OMÜ Vakfı Koleji İle Özeren Mahallesi Ortaokulu Arasındaki Kitap Köprüsü


OMÜ Vakfı Koleji İle Özeren Mahallesi Ortaokulu Arasındaki Kitap Köprüsü

Okumayı eğitimin vazgeçilmezi olarak düşünen ve okuma alışkanlığını çocuklara kazandırmak için mücadele veren OMÜ Vakfı Özel Ortaokulu okuma adına bugün güzel bir etkinliğe daha imza attı.

OMÜ Vakfı Özel Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Hüseyin Bayram ‘ın başlatmış olduğu ‘’Okunan Kitapların İhtiyaç Sahibi Çocuklara Ulaştırılması Projesi ‘’ kapsamında okulumuzda toplanan kitaplar Özören Şehit Metin Arslantürk Ortaokulunda öğrencilere ulaştırıldı. Türkçe Öğretmeni Hüseyin Bayram,  7.sınıf öğrencilerinden Gökçe Ataş ve Toprak Efe Çoban’ın  katılmış olduğu ziyarette çocuklarımızda paylaşma ve yardımlaşma duygusunun farkındalığı artırılmış oldu. Kitaplara kavuşan ve çok mutlu olan öğrenciler bizlere ve Okulumuz öğrencilerine çok teşekkür ettiler.

Ayrıca OMÜ Vakfı Koleji Müdür Yardımcısı Asım Kurumahmut çocuklara yaptığı konuşmada imkânsızlıklar motivasyonu oldu NOBEL ödülünü kazandı dediği Aziz Sancar’ı örnek vererek hepiniz birer NOBEL hedeflerseniz neden kazanmayasınız ki dedi.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın; okuyan, sürekli düşünen, üreten ve kendini geliştiren bireyler olarak yetiştirilmesi için elimizden gelenin fazlasıyla yapılması gerektiğine vurgu yapılarak etkinliklerle öğrencilerin sosyal sorumluluk bilinci kazanmaları hedeflenmekte olduğu belirtilmiştir.


Yayın Tarihi: 27/01/2016