Öğrenciler Doktorların Tıp Bayramlarını Kutladı


Öğrenciler Doktorların Tıp Bayramlarını Kutladı

           Masal Bahçesi Kreşi öğrencileri 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Medical Park Samsun Hastanesi’ni ziyaret etti. Öğrenciler doktorlara çiçek vererek, tıp bayramlarını kutladı. Medical Park Samsun Hastanesi toplantı salonunda Başhekim Dr. Mustafa Şen, Çocuk Kardiyolojisi Uzmanı Dr. İrfan Oğuz Şahin, Çocuk Endokrinolojisi Uzmanı Dr. Gülsüm Figen Günindi, Çocuk Nörolojisi Uzmanı Dr. Hülya İnce ve Çocuk Alerjisi Uzmanı Dr. Mehtap Kılıç öğrenciler ile bir araya gelerek öğrencilerle sohbet etti ve sorularını yanıtladı.

            Tıp bayramı nedeniyle yapılan bu ziyaretten mutluluk duyduklarını söyleyen doktorlar “Masal Bahçesi Kreşi öğrencileri ve öğretmenlerine bu özel günde bizi unutmadıkları için teşekkür ederiz.” dediler.

            Son günlerde ülkemizde yaşanan üzücü olaylardan dolayı keyifsiz bir tıp bayramı geçiriyoruz diyen Medical Park Samsun Hastanesi Başhekimi Dr. Mustafa Şen “ Öğrenci arkadaşlarımızın içinden de doktor, hemşire ve sağlık çalışanları çıkacaktır. Geleceğin sağlıkçılarına bizi bu özel günümüzde unutmadıkları için teşekkür ederim. Bu vesileyle hastaların sağlığına kavuşması için meşakkatli görevleri üstlenen başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık camiasının 14 Mart Tıp Bayramını kutlarım.” dedi.

            Masal Bahçesi Kreşi Kurucusu Feyzanur Doğan Kılıç “Doğduğumuz an dan itibaren bizler ile beraber olan gece gündüz demeden bizlere hizmet veren tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramlarını kutlarım.”diye konuştu.


Yayın Tarihi: 13/03/2016