Muradiye Ergin AK Parti İlçe Teşkilatlarını Ziyaret Ediyor


Muradiye Ergin AK Parti İlçe Teşkilatlarını Ziyaret Ediyor

24 Haziran'da yapılacak seçimde AK Parti'den Samsun Milletvekili aday adayı olan Gazeteci, İşkadını Muradiye Ergin AK Parti İlçe Teşkilatları ziyaretleri sırasında yaptığı konuşmada, " Böyle bir göreve talip olduk. Rabbim bu görevi nasip ederse kişiliğimden, duruşumdan ve inancımdan taviz vermeden, sizlerle birlikte olmak istiyorum" dedi.

24 Hazirandaki milletvekili seçiminde AK Parti'den Samsun Milletvekili aday adayı olan Gazeteci, İşkadını Muradiye Ergin beraberindeki kalabalık bir heyetle Salıpazarı, Ayvacık, Çarşamba ve Terme ilçelerine giderek AK Parti İlçe Başkanları ve Kadın Kolları Başkanlarını makamlarında ziyaret etti. Aktif siyasette çok uzun süre yer aldığını belirten Ergin, "2 yıl Tanıtım Medya Birim Başkanlığı, 8 yıl Teşkilat Başkanlığı ve İlkadımda Belediye meclis üyeliği görevlerini yaptım. Şa anda ise Valilikte İl Kadın Hakları Koordinasyon Kurulunda görev yapıyorum. Burada 34 kuruluş var.  Birçok yerel televizyonda poroğram yaptım. Özellikle kadınlarla alakalı değinmediğim konu kalmadı diyebilirim. Valalikteki kurulda da kadınlara özgü çalışmalar yapıyoruz.  Hem kentte ki kadınların sorunları hem de kırsaldaki kadınların sorunlarını ele alıp bunu ilgili mercilere aktarıyoruz" dedi

AK Patti Samsun Milletvekili aday adayı Muradiye Ergin,"99 seçimlerinde ben, o dönemin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemal Yılmaz Demir ile birlikte sayın Cumhurbaşkanımaz sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı 3 gün boyunca Samsunda ağırladık. Sayın Cumhurbaşkanımız bana "gelecekte sen ve senin gibilere çok ihtiyacım olacak" dedi. Orada kastettiği şey aslında ben değildim. Kastettiği şey bizim bu davamıza sahip çıkabilecek olan insan sayısının artmasıydı. Bugünde böyle bir göreve talip olduk.  Bizde varız diyoruz. Rabbim bu görevi nasip ederse kişiliğimden, duruşumdan ve inancımdan taviz vermeden, sizlerle birlikte olmak istiyorum" dite konuştu.

Öte yandan AK Parti İlçe Başkanları ve Kadın Kolları Başkanları ise ziyaretten duydukları memnuniyetl dile getirip, bu davada kişilikli insanların, emek veren insanların olmasını arzuladıklarını belirtip Muradiye Ergin'e başarı dilediler.


Yayın Tarihi: 02/05/2018

Diğer Resimler

Muradiye Ergin AK Parti İlçe Teşkilatlarını Ziyaret Ediyor
Muradiye Ergin AK Parti İlçe Teşkilatlarını Ziyaret Ediyor
Muradiye Ergin AK Parti İlçe Teşkilatlarını Ziyaret Ediyor