Miraç Gecesi, Gönüllerimizdeki Manevi Yolculuğun Pusulasıdır


Miraç Gecesi, Gönüllerimizdeki Manevi Yolculuğun Pusulasıdır

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Köktaş mesajında şu sözlere yer verdi : "Bir Miraç Kandili’ni daha idrak etmenin mutluluğu ve manevi huzuru içerisindeyiz.

Hakikatin habercisi, âlemlere rahmet olan sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed'in (s.a.v) hikmet ve müjdeyle dolu manevi yolculuğunun gerçekleştiği Miraç Gecesi, gönüllerimizdeki manevi yolculuğun da pusulasıdır.

Sevgili Peygamberimizin Miraç’tan hediye olarak getirdiği Bakara süresinin son ayetlerinde Rabbimiz bizlere, yüksek sorumluluklarımızı ve zaaflarımızı birlikte hatırlatmaktadır. Miraç, her şeyden önce yükselme yollarının yegâne sahibinin Yüce Allah olduğunun şuuruna varabilmektir.

Üç Aylar'ın içinde yer alan Miraç Kandili, bu anlamda, birliğimize, dirliğimize, kardeşliğimize güç katacağına inanıyor, bu mübarek gecenin, kaybolmaya yüz tutan manevi değerlerimizin ve insani hasletlerimizin hatırlanmasına vesile olacaktır.

Bu itibarla idrak edeceğimiz Miraç Kandilimizi tebrik ediyor, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in ( s.a.v ) biz kullarına Allah yolunda açtığı terakki ufku olan bu hayırlı gecemizin; İslam aleminin, ülkemizin ve milletimizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.


Yayın Tarihi: 12/04/2018