Milletvekili Köktaş'tan 10 Kasım Mesajı


Milletvekili Köktaş'tan 10 Kasım Mesajı

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, ’10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’ dolayısıyla mesaj yayımladı.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 79. yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında şu sözlere yer verdi: "Büyük bir özveri ve mücadelenin sonucunda ülkemizi düşmanlardan temizleyerek, Cumhuriyetimizin kurulmasını sağlayan, milletimize muasır medeniyetin üstüne çıkmayı hedef olarak gösteren Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 79. yılında O'nu saygı ve rahmetle anıyoruz.

Hedefleri doğrultusunda Türkiye, bugün Cumhuriyetimizin kuruluş idealine uygun olarak özgür ve müreffeh, ekonomisi büyümüş, dünyanın güçlü bir ülkesi, medeni milletler camiasının saygın bir üyesi haline gelmiştir.

Bu anlamda ülkemizi istikrar içinde daha da büyütmek ve demokrasimizi güçlendirmek için gayretli çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz.

"Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir" sözüyle millet iradesinin üzerinde hiçbir güç tanımadığını belirten Mustafa Kemal Atatürk'ün emaneti olan "Türkiye Cumhuriyeti"ni ilelebet yaşatmak bizlerin en önemli görevidir.

Bu düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş şehitlerimizi, terörle mücadelede şehit düşmüş güvenlik güçlerimizi ve 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimizi  bir kez daha saygı, rahmet ve dualarla anıyorum."


Yayın Tarihi: 08/11/2017