Milletvekili Köktaş, Dolmuş Güzergâhında Şoförlük Yaptı


Milletvekili Köktaş, Dolmuş Güzergâhında Şoförlük Yaptı

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 1. hat dolmuş güzergâhı üzerinde şoförlük yaparak Samsunlularla 24 Haziran seçimlerinin nabzını tutarak değerlendirmelerde bulundu. 

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Ramazan bayramı dolayısıyla ziyaret ettiği 1. Hat dolmuş şoförleriyle sohbet etti. 

1. Hat Dolmuş hattı Derneği Başkanı Sadık Tercanlı ve dolmuş şoförleri tarafından çiçeklerle karşılan Milletvekili Köktaş, şoför esnafıyla bayramlaştı.  Şoförlerin önerisi üzerine direksiyon başına geçen Milletvekili Köktaş, dolmuş güzergâhında şoförlük yaptı. 

Güzel ve başarılı bir seyahat gerçekleştirerek, aracına binen hemşehrileri ile Türkiye ve Samsun üzerine sohbet ederek 24 Haziran seçimlerini değerlendiren Milletvekili Köktaş, merak edilen sorulara da yanıt verdi. 

Dolmuşa binen vatandaşların bir vekilin dolmuş kullanıyor olması ise şaşkınlığa neden olurken, Milletvekili Köktaş, aracına binen vatandaşların açık fikirlilikle dile getirdiği sorunları, istekleri ve tebrikleri en samimi haliyle ve içtenliğiyle cevapladı.

Hemşehrilerinin temenni, önerilerinin neler olduğunu öğrenmek, şoför esnafımızın karşılaştıkları sorunları görmek üzere bize tahsis ettikleri bir dolmuş ile hat güzergâhı üzerinde yola çıktıklarını dile getiren Milletvekili Köktaş, Keyifli, güzel ve başarılı bir çalışma olduğunu, aracına binenlerin memnun olarak inmesi, kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.

Ülkemiz ve Milletimiz için güzel şeylerin olması temennisinde bulunan bir vatandaşa, 24 Haziran'da yeni bir sayfa açılacağını Türkiye'nin yeni ufuklara açılarak, milli ve yerli anlayışı içinde hedeflerine ulaşacağını belirten Milletvekili Köktaş, "Bizimde gayretimiz, çalışmamız daha huzurlu, daha güvenli bir Türkiye için. Bizler bugüne kadar durmadan, yorulmadan çalışıyoruz, 24 Hazirandan sonrada ülkemiz ve milletimiz için çok çalışmaya devam edeceğiz.

Eksiklerimiz ve sorunlarımız olabilir, bunları yine milletimizin bize vereceği desteklerle milletimizle birlikte gidereceğiz.

16 Nisan 2017 yılında milletimiz güçlü bir evet diyerek bir karar verdi. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle Türkiye'nin şahlanacak olmasına devam dedi. Bu kararın artık uygulamaya geçmesi gerektiği gibi bir mecburiyet hâsıl oldu. 

O yüzden seçimler öne çekildi. İnşallah bu kararın uygulanması için sahalardayız. Başka Türkiye yok. Bu Türkiye'de birlikte yaşamayı, birlikte ayakta tutmayı öğrendik. Öğrenmeye de devam edeceğiz,

Ayrıca Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 18 Haziran 2018 Pazartesi Samsun'a geliyor. Saat 14:00'da Samsun Cumhuriyet Meydanında siz değerli hemşehrimizle buluşacaktır. Bu tarihi buluşmaya tüm halkımız davet ediyorum" diyerek sözlerine son verdi.


Yayın Tarihi: 16/06/2018