Milletvekili Kemal Zeybek Fındık Üreticilerinin Yanında


Milletvekili Kemal Zeybek Fındık Üreticilerinin Yanında

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun milletvekili Kemal Zeybek; Fındık için Adalet yürüyüşüne katılmak üzere Ordu ya gelerek Fındık üreticilerini yalnız bırakmadı. Yürüyüşün ilk günü Ordu’dan başlayan ve Giresun’un Piraziz ilçesinde konaklayan yürüyüşe katılanlara çevreden Vatandaşların alkışlarla destek olduğu görüldü.

ÜRETİCİNİN FERYADINI DUYUN

Samsun milletvekili Zeybek; ‘Bu gün Ordu da başlayan Fındık için Adalet yürüyüşüne ellinin üzerinde CHP milletvekili katılmıştır. Yürüyüş Karadeniz bölgesindeki üreticilerin desteklerini görmekten mutlu oldum. Kemal Zeybek Fındık üreticileri gün boyu yaptığımız sohbetlerde; Açıklanan taban fiyatın çok altında alım satım yapılırken; AKP hükümetinin piyasaya müdahale için alım yaptırmamasını manidar buluyoruz, Fındık üreticinin elinden düşük fiyatla çıktıktan sonra mı? Alım yapılacak. AKP hükümeti; Fındık üreticisi yerine uluslararası firmaların çıkarlarına hizmet etmektedir.   AKP hükümeti; Borç batağında ki Fındık üreticisini sahipsiz bırakmıştır. Fındık stratejik milli ürün olmaktan çıkarılmıştır’ dedi.

Zeybek; ‘Bölge insanın feryatlarını dinlemek için ve onlara destek olmak amacı ile ilk günden başlamak üzere; 20-Eylül-2017 Çarşamba günü Giresun da Cumhuriyet Halk Partisi tarafından düzenlenen Fındık için Adalet mitingi bitinceye kadar bölgede üreticilerimizle dayanışmamız devam edecektir’ dedi.  


Yayın Tarihi: 18/09/2017