MHP’li Usta’dan Hastanelere Ziyaret


MHP’li Usta’dan Hastanelere Ziyaret

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, Gazi Devlet Hastanesi ve Eğitim Araştırma Hastanesi’ne ziyaretlerde bulundu.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, Gazi Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Emine Seymen ve hastane personeline ziyarette bulundu hastalara gecmiş olsun dileklerini iletti. Gazi Devlet Hastanesinden  sonra Eğitim Araştırma Hastanesine giden Usta, Başhekim Doç. Dr. Fatih Özkan ve idari personeli ziyaret etti. Hastane hakkında bilgi alan Erhan Usta, acil servisi ziyaret ederek hastalara acil şifalar diledi. 
Hastane ziyaretinin ardından HaberAks TV’de Onur Nurdemir'in canlı yayın konuğu olan Usta, gündem hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Usta "15 Temmuz gecesi, daha sonrasında Yenikapı Mitingi'nde oluşan ruh, ardından 16 Nisan referandumunda oluşan bir ruhun devamı olarak MHP ve AK Parti arasında bir Cumhur İttifakı oluşmuştur. Bu mili ittifak, milli bekayı esas almaktadır. Bu ittifak seçime yönelik bir ittifak değildir. Cumhur İttifakı ülkenin birliği ve beraberliğini esas almaktadır." dedi.

Erhan Usta canlı yayının ardından, İlkadım İlçesi’nde bulunan Cumhuriyet Caddesinde esnaf ziyaretlerine devam etti. 24 Haziran seçimleri için esnafı bilgilendiren Usta milletvekili seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisine destek vermelerini istedi.

Esnaf ziyaretinin ardından iftar yemeği için Mhp İlkadım Belediye Meclis Üyesi Mustafa Umar'ın düzenlediği iftar programına katıldı. Rüya Park düğün salonunda düzenlenen programa MHP İl Başkanı Taner Tekin ve ilçe başkanlarının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

İftar programının ardından teravih mamazı için İlkadım İlçesi’ne bağlı Çomar Köyüne giden Usta, teravih sonrası köy halkıyla çay sohbeti yaptı. Gittiği her yerde sevgi seliyle karşılanan Usta, 24 Haziran seçimleri için oldukça umutlu olduğunu belirtti.


Yayın Tarihi: 10/06/2018