Metro Turizm ve Samsun Gıda da Büyük Anadolu Hastaneleri Dedi


Metro Turizm ve Samsun Gıda da Büyük Anadolu Hastaneleri Dedi

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri, Samsun Metro Turizm ve Samsun Gıda Sanayi arasında Kurumsal Sağlık Anlaşması imzaladı.

Uzman ve akademik kadrosu, kaliteli hizmet anlayışı ile sağlıkta "güven ve huzur" sloganıyla 21. yılını dolduran Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri, sivil toplum, kamu kurum ve ticari kuruluşlarla gerçekleştirdiği sağlık protokolü uygulamasını geniş bir tabana yayarak devam ettiriyor.

Bu kapsamda Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Müdürü Fatih Esen, Samsun Metro Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çakır ve Samsun Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Yasin Dinler'i ziyaret ederek hastanenin yaptığı çalışmalar, verdiği hizmetler ve hekim kadrosu hakkında bilgiler verdi.

Büyük Anadolu Hastaneleri'nin özellikle Metabolik Cerrahi ve Obezite Merkezimizin uygulamış olduğu Tip 2 diyabet (şeker hastalığı) tedavisi ile dünyanın dört bir yanından hastaların gelerek bu merkezden şifa bularak taburcu olduklarını belirten Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Müdürü Fatih Esen, bununla beraber Uyku Apnesi Merkezinde uyku apnesi teşhisi konulmuş hastalarında başarıyla tedavi ettiklerini, teknolojik gelişmeleri yakından takip eden bir kurum olarak Tam Endoskopik (Kapalı) Bel Fıtığı Merkezi'nde bel fıtığı rahatsızlığı bulunan, yürüyemez halde gelen hastaların yürüyerek ayrıklarını dile getirdi.

Hekim kadrolarını sürekli güçlendirdikleri belirten Esen, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Cem Coşkun Avcı’nın, Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Hasan Yücel’in, Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. S. Savaş Yürüker’in ve Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Talha Özdemir’in Büyük Anadolu Hastaneleri'nde hasta kabullerine başladığı bilgisinide sözlerine ekledi.

Samsun Metro Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çakır ve Samsun Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Yasin Dinler, Samsun Büyük Anadolu Hastanelerinden oldukça memnun olduklarını, bundan sonraki süreçte de yaptıkları anlaşma ile bir aile ortamı içinde çalışanları ile birlikte sağlık hizmeti almaya devam edeceklerini belirterek teşekkür ettiler.


Yayın Tarihi: 26/10/2017