Merdivenlerin Bakım ve Onarımları Yapılıyor


Merdivenlerin Bakım ve Onarımları Yapılıyor

Giresun Belediyesi Çözüm ve Koordinasyon Birimine bağlı Acil Ekip tarafından şehir genelinde bulunan bozuk ve kullanışsız olan merdivenler tespit edilip, gerekli bakım ve onarımları yapılarak yenileniyor.

Şehrin birçok bölgesinde devam eden üst yapı çalışmalarının yanı sıra, merdiven çalışmalarına da büyük bir önem veren belediye ekipleri son olarak Gemilerçekeği Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi üzerinde bulunan bir merdivende detaylı yenileme çalışması gerçekleştirdi. Merdiven basamaklarının birçoğunun kırılmış olmasından dolayı basamaklar yenilendi. Merdiven kenarına demir korkuluk yapılarak yaşlı vatandaşlarımız için kolaylık sağlanırken, ayrıca kış aylarında da meydana gelebilecek sorunlarında önlemi alınmış oldu. Merdiven duvarları ve basamakları yeşil beyaz renklere boyanarak bölgeye renkli bir görüntü sağlandı.

Yetkililer şehrin oldukça dik ve engebeli bir yapıya sahip olmasından dolayı birçok bölgede merdiven ihtiyacı doğduğunu ve bu çalışmaları da titizlikle yürüttüklerinin belirttiler.


Yayın Tarihi: 11/09/2017