Makedonyalı Sanatçı Besiana Kasami Samsun’da Obezite Ameliyatı Olacak


Makedonyalı Sanatçı Besiana Kasami Samsun’da Obezite Ameliyatı Olacak

Dünyaca ünlü sunucu ve ses sanatçısı Besiana Kasami, tedavi olmak için Türkiye'yi, Türkiye'de Samsun'u, Samsun'da ise Büyük Anadolu Hastaneleri'ni tercih etti.

Makedonya ve Kosava'da yaptığı Bigmama ve Mama's programlarıyla milyonların gönlünde taht kuran sunucu aynı zamanda ses sanatçısı Besiana Kasami Obezite operasyonu olmak üzere Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri'ne geldi.

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Başhekimi Dr. Alparslan Tuhta ve  Metabolik Cerrahi ve Obezite Uzmanı Op Dr Kerim Güzel, Besiana Kasami ile birlikte Büyük Anadolu Hastaneleri Meydan şubesinde basın mensupları ile bir araya geldiler.

Besiana Kasami’nin hastanelerini tercih etmesinden mutlu olduklarını belirten Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Başhekimi Dr. Alparslan Tuhta, kendileri operasyona karar verdikten sonra yaptığı araştırmalar sonucunda bizi tercih etmişler. Operasyonun rahat ve kolay bir biçimde geçeceğine olan inancım tamdır” dedi.

Besiana Kasami’nin fazla kilolarını yüzde 80 oranında eriteceklerini belirten Samsun Büyük Anadolu Hastanesi Genel Cerrahi, Metabolik Cerrahi ve Obezite Uzmanı Opr. Dr. Kerim Güzel de, “Ülkemiz son zamanlarda obezite alanlarında çok gelişme gösterdi. Samsun’da bu gelişmeye ayak uydurarak 4 yıl önce başlattığımız metabolik cerrahi ve obezite ameliyatları başarı ile kliniğimizde uygulanmaktadır. Kasami hanım obezite ameliyatı için burada, fazla kilolarının yüzde 80’ini bir yıl içerisinde atacak. Kendisine kapalı yöntemle metabolik cerrahi ameliyatı uygulayacağız” diye konuştu.

69 Kiloya Düşmek İstiyorum

69 kiloya kadar düşmek istediğini belirten Besiana Kasami de, “Ben daha önce Samsun’a birkaç kez geldim. Samsun’u çok seviyorum. Bu ameliyatı çok araştırdım. Türkiye’de tıp çok ilerlemiş. Ameliyat için Samsun’a karar verdim. Sonra da doktorumuz Kerim Güzel’i araştırdım. Ameliyat olmaya karar verdim. Her türlü diyetleri yaptım ama yine kilo aldım. En fazla 80 kiloya kadar düştüm. Şu anda 100’ün üzerindeyim. Benim hedefim 69 kiloya düşmek. Çünkü bir kez hayatımda 6 rakamlarını görmek istiyorum” dedi.


Yayın Tarihi: 05/01/2017