Lovelet Outlet ’te Dolu Dolu Ramazan


Lovelet Outlet ’te Dolu Dolu Ramazan

Lovelet Outlet Alışveriş Merkezi, yaptığı etkinlikler ile Karadeniz halkının beğenisini kazanmaya devam ediyor. 4 mevsim Outlet olma özelliğiyle giyimden ayakkabıya, ev tekstilinden, mobilyaya, kadar her ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz bir yaşam merkezi olan Lovelet Outlet en özel kampanyaları ve etkinlikleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor.

On bir Ayın Sultanı olan Ramazan ayını dolu dolu geçirmeyi planlayan Lovelet Outlet AVM, Ramazan ayı boyunca Geleneksel Ramazan etkinliklerine ev sahipliği yapacak. İftar öncesinde fasıl ile başlayıp güldüren didişmeleri ile her kesimden insanı eğlendiren Karagöz Hacivat oyunları, Ramazanın olmazsa olmazı davullu manidar, eski ramazanları anımsatan dinleyicileri mest eden fasıl gösterimi, koreografili müzikli oyun gösterimi olan Aşuk ile Maşuk, miniklerin doyasıya eğlendiği mini club etkinlikleri ve çocukların severek takip ettiği sihirbazlık gösterileri Ramazan ayı boyunca her Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri sizlerle olacak.

Ramazan ayının ibadet ve maneviyat yüklü atmosferine geleneksel Ramazan eğlenceleriyle renk katıp mutlu, huzurlu ve neşeli bir şekilde eda edilmesini sağlamayı amaçlayan Lovelet Alışveriş Merkezi yönetimi, tüm ziyaretçilerini keyifli ve hesaplı alışveriş için Lovelet ’e davet ediyor.


Yayın Tarihi: 05/06/2016