Lezzet Yolculuğu Programının Çekimleri Tamamlandı


Lezzet Yolculuğu Programının Çekimleri Tamamlandı

Vali Seddar Yavuz'un daveti üzerine Ordu'ya gelen ve Show TV’nin ilgiyle izlenen programlarından birisi olan “Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu” programının çekimleri tamamlandı.

Ordu’nun çeşitli noktalarında çekimler gerçekleştiren “Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu” program ekibi, Ordu'nun geleneksel lezzetlerini, tarihini, doğal ve kültürel zenginliklerini sanatçı Turgay Başyayla ve konukları ile  türküler eşliğinde tanıtıyor.

Yönetmenliğini Şenol Şişman, yapım koordinatörlüğünü  Mustafa Ülker, kameramanlığını Salih Söğüt, Şahin Solak ve Bilge Kağan Şişman'ın yaptığı program için Ordu'da 3 gün boyunca birbirinden güzel çekimler gerçekleştirildi.

Ordu'da kaldıkları süre içerisinde birbirinden güzel çekimler yaptıklarını ve çekimlerin çok güzel geçtiğini söyleyen "Lezzet Yolculuğu" programının sunucusu ünlü sanatçı Turgay Başyayla, Türkiye’nin unutulmaya yüz tutmuş geleneksel lezzetlerini, illerin tarihini, kültürünü, doğasını yansıtan bir program olması nedeniyle beğeniyle izlendiğini ifade etti.

Turgay Başyayla, "Her yıl yeni yayın döneminde mutlaka Ordu'ya geliyoruz. Ordu, büyüleyici bir güzelliğe sahip. İnsanları da sıcakkanlı ve misafirperver. Bu çekimlerimizde de Ordu merkez başta olmak üzere köylerde çekimler gerçekleştirdik. Bizleri Ordu’ya davet eden Ordu Valisi Sayın Seddar Yavuz'a ve program çekimlerimizde  bizlere her konuda yardımcı olan,  Ordu Valiliği  basın  ve halkla  ilişkiler ekibine çok teşekkür ediyorum. Sayın Valimiz  Seddar Yavuz'un bizlere göstermiş  olduğu yakın ilgi ve  destekten dolayı  çok  memnun olduğumuzu  özellikle belirtmek istiyor, tüm ekip arkadaşlarım adına kendisine teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Turgay Başyayla, Ordu çekimlerinin 2 ayrı bölüm halinde ekranlara geleceğini sözlerine ekledi.


Yayın Tarihi: 07/10/2017