Milyonlar Ordu'yu Paylaşıyor Fotoğraf Sergisi Açıldı


Milyonlar Ordu'yu Paylaşıyor Fotoğraf Sergisi Açıldı

Ordu Valiliği ve Ordu Kuzeydoğu Fotoğrafçıları Derneği(KUDOF) işbirliği ile gerçekleştirilen "Milyonlar Ordu'yu Paylaşıyor" projesi kapsamında ‘Fotoğraf Sergisi" açıldı.

Ordu’nun güzelliklerini fotoğraflayarak sosyal paylaşım hesaplarında milyonlarca kişiye ulaşmasına sağlamak amacı ile Ordu Valiliği tarafından başlatılan “Milyonlar Ordu'yu Paylaşıyor” isimli proje kapsamında Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Fuaye Salonunda açılan sergiye Vali İrfan Balkanlıoğlu, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ufuk Ünal, Ordu Kuzeydoğu Fotoğrafçıları Derneği Başkanı İlhan Türkmen, daire müdürleri, fotoğrafçılar ve vatandaşlar katıldı.

Ordu Valiliği ve Ordu Kuzeydoğu Fotoğrafçıları Derneği(KUDOF) işbirliği ile gerçekleştirilen "Milyonlar Ordu'yu Paylaşıyor" projesi kapsamında açılan fotoğraf sergisinde bir konuşma yapan Vali İrfan Balkanlıoğlu,”Ordu'yu her yönüyle tanıtmaya çalışıyoruz. Tanıtımda en güzeli görsel manzaraları sosyal medyada ve TV'lerde paylaşmaktır. Bu paylaşımlar vatandaşların çok ilgisini çekiyor. Bu çalışmaları topyekün seferberlik halinde yapmamız lazım. Yaptığımız çalışmaların sonucunda Ordu turizminde artışlar yaşandı. Bu projede fotoğrafların çekilmesinde emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Ordu Kuzeydoğu Fotoğrafçıları Derneği Başkanı İlhan Türkmen, Ordu'nun fotoğrafçılar için çok önemli bir yer olduğunu söyleyerek, ”Projeye Mayıs ayında başladık. Proje ile ilimizin birçok yöresinde fotoğraf çektik. Doğası ile çok güzel bir yer olan Ordumuzu dünyaya tanıtmaya çalıştık. Bizlere bu fırsatı veren başta Sayın Valimiz İrfan Balkanlıoğlu olmak üzere çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Ordu’nun turizm odaklı gelişmesi ve kalkınmasını sağlamak amacıyla Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun da katılımı ile Ordu Kuzey Doğu Fotografçıları Derneği(KUDOF) ile birlikte çekilen Ordu fotoğraflarının yer aldığı "Milyonlar Ordu'yu Paylaşıyor" projesi kapsamında açılan fotoğraf sergisinde Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun  Çiseli şelalesinde çektiği bir fotoğrafta yer aldı.  Kendisinin çekmiş olduğu fotoğrafın sergilenmesinden dolayı onur duyduğunu ifade eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, fotoğraf çekmeyi çok sevdiğini ve Ordu'nun her yerini fotoğraflamaya çalıştığını sözlerine ekledi.

"Milyonlar Ordu'yu Paylaşıyor" projesi kapsamında açılan fotoğraf sergisi 24 Aralık Cumartesi gününe kadar ziyaretçilere açık olacak.


Yayın Tarihi: 14/12/2016