Kızılırmak Deltası'nda Doğaya Sülün Saldılar


Kızılırmak Deltası'nda Doğaya Sülün Saldılar

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'nde tedavisi tamamlanan yaralı hayvanlar ve sülünlerin tabiata bırakılması törenine katıldı.

Bakanlar Eroğlu ve Kılıç, Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'ni ziyaret etti. Burada yetkililerden bilgi alan Eroğlu ve Kılıç, Samsun Büyükşehir Belediyesi Hayvan Kliniğinde tedavisi tamamlanan 4 yaban hayvanı ile 200 sülünü tabiata saldı.

Eroğlu ve Kılıç, Kızılırmak Deltası Ziyaretçi Tanıtım Merkezi'nde "Tabiatta Ders Var Projesi" kapsamında öğrencilerle de bir araya geldi.

Öğrencilerle Kızılırmak Deltası ve kuş gözlemciliği dersini dinleyen bakanlar, merkezin anı defterini imzaladıktan sonra deltayı gezdiler.

Etkinliğe Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt ve AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel katıldı.


Yayın Tarihi: 03/12/2016