Karadeniz 3. Kitap Fuarı Açılıyor


Karadeniz 3. Kitap Fuarı Açılıyor

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından, Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği beraberinde Samsun Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü desteği ile hazırlanan Karadeniz 3. Kitap Fuarı yarın (21 Şubat Salı günü) TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açıyor.

Bölgenin kültürel yaşamına önemli katkıları olacak Karadeniz Kitap Fuarı’na 210 yayınevi ve sivil toplum kuruluşu katılırken, fuar süresince panel, söyleşi, atölye çalışması ve çocuk etkinliklerinden oluşan 50 kültür etkinliği düzenlenecek.

Karadeniz 3. Kitap Fuarı öncesi TÜYAP tarafından Samsun Serra Otel’de basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Cihat Alagöz, TÜYAP Kültür Fuarları Genel Koordinatörü Deniz Kavukçuoğlu, Türkiye Yayıncılar Birliği İkinci Başkanı Fahri Aral ve TÜYAP Kültür Fuarları Kurumsal İletişim Müdürü Cemran Öder katıldı.

Basın toplantısında konuşan TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Cihat Alagöz, "2017 yılına başarılı bir giriş yaptık. 2017’de Ev’leniyoruz Fuarı’nı başarı ile tamamladık, ziyaretçi hedeflerimizin üzerine çıktık. Kitap Fuarı ile de başarı grafiğimizi yükseltmek istiyoruz. Kitap Fuarı’nın ardından bu yıl sırasıyla; Mobilya Fuarı, İnşaat Fuarı ve Tarım Fuarını gerçekleştireceğiz. Bu yıl ki son fuarımız Gıda Fuarı olacak. Kitap Fuarı’nda geçen yıl ziyaretçi rekoru kırdık, geçen yıl ki ziyaretçi sayımızı bu yıl çok daha yukarılara taşımayı hedefliyoruz" dedi.

Fuar Ziyaret Saatleri

Girişin ücretsiz olduğu Karadeniz Kitap Fuarı her gün 10.00-19.30, kapanış günü 26 Şubat 2017 tarihinde ise 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.


Yayın Tarihi: 19/02/2017