Karaaslan, Göksel ve Taşçı Gençlere Kendi Elleriyle Sucuk Pişirdiler


Karaaslan, Göksel ve Taşçı Gençlere Kendi Elleriyle Sucuk Pişirdiler

Atakum’da gençlerle buluşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Ülkenin geleceği olan ve geleceğine yön verecek olan gençlerimize önem veriyoruz. Gençlerimizin düşünceleri bizim için son derece önemlidir” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Atakum Belediyesi Çakırlar Korusunda gerçekleştirilen gençlik buluşmasına katıldı. AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ve Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yla birlikte katıldığı programda Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, gençlere kendi elleriyle sucuk pişirip ikram etti.

‘GENÇLERİ ÖNEMSİYORUZ..’

Samsun’da eğitimlerini hayatlarına sürdüren üniversiteli ve liseli gençler için AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen buluşmada, Atakum Belediyesi tarafından hazırlanan tur bisikleti ile Çakırlar Korusunu gezen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, gençlerle uzun süre sohbet etti. Gençlere ve düşüncelerine önem verdiğini söyleyen Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, “Ülkenin geleceği olan ve geleceğine yön verecek olan gençlerimize önem veriyoruz. Gençlerimizin düşünceleri bizim için son derece önemlidir. Bu anlamda her fırsatta gençlerimizle buluşmaya, sohbet etmeye, görüşlerini almaya ve bu görüşleri doğrultusunda çalışmalar yapmaya özen gösteriyoruz” diye konuştu.

‘OYUNU GENÇLER BOZACAK’

Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğine dikkat çeken ve bu süreçte gençlerin birlik içerisinde olması gerektiğini söyleyen AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, “Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara karşı devletimizin ciddi bir mücadelesi var. Gençlerimizi provoke edip, devletine ve milletine karşı gelmeye yönelten hainlere karşı birlik içerisinde olmalıyız. Ülkemizin vatanına sevdalı gençleri var oldukça, hainler amaçlarına asla ulaşamayacaktır. Milli hassasiyetleri yüksek olan gençlerimiz, bölücülerin, hainlerin oyunun bozacak, ülkemizi bölmeye ve parçalamaya yönelik hayalleri olanlara asla müsaade etmeyecektir” dedi.

GENÇLİK MASASI’NA DAVET

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, belediye bünyesinde kurulan Gençlik Masası projesiyle ilgili gençleri bilgilendirerek, “Atakum İlçesi genç bir nüfusa sahip. Ayrıca Türkiye’nin en önemli üniversitelerinden birisi olan 19 Mayıs Üniversitesi de ilçemizde. Bu anlamda biz gençlerle hep yakınız. Bu yakınlığı proje paylaşımı, ortak çalışmalar noktasında sürdürmek adına Gençlik Masası’nı kurduk. Tüm gençlerimizi bu projenin içerisinde yer olmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ve Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Çakırlar Korusunda gerçekleştirilen gezi programının ardından mangalın başına geçerek gençlere kendi elleriyle sucuk pişirdi. İl Başkanı Göksel ve Başkan Taşçı, gençlerin ısrarı üzerine korta girerek kıyasıya bir tenis mücadelesi yaptı.


Yayın Tarihi: 01/05/2016