Okullar Eğitime Hazırlanıyor


Okullar Eğitime Hazırlanıyor

İlkadım Belediyesi tarafından 2017-2018 eğitim Yılı 2’nci dönemi öncesinde ilçe sınırlarındaki tüm okullar yıkanarak eğitim öncesi temizliği yapıldı.

5 Şubat’ta başlayacak olan 2017-2018 Eğitim Yılı 2’nci eğitim dönemi öncesi İlkadım belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan çevre temizliği ve bahçe yıkama çalışmalarında ilçe sınırları içerisindeki tüm okullar temizlenerek öğrencilerin daha sağlıklı bir ortamda eğitim almaları sağlanıyor.

BAŞKAN TOK’A TEŞEKKÜR

Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı anaokullarından liselere kadar tüm okulları kapsayan temizlik seferberliği hem öğrencilerin daha sağlıklı ortamlarda eğitim almalarını sağlıyor hem de okul yönetimi ve veliler tarafından beğeni kazanıyor. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un talimatı ile her eğitim dönemi öncesi gerçekleştirilen temizlik çalışmaları İlkadımlı vatandaşlar tarafından da büyük bir taktirle karşılanıyor. İlçe sınırları içerisinde bulunan toplam 91 okulun çevre temizliği yeni dönem öncesine tamamlanırken Okul bahçelerinin yıkanmasından duydukları memnuniyeti dile getiren Okul Müdürleri, “Okul bahçelerimizin temizliği profesyonel ekiplerce yapılması gerekmektedir. Bu nedenle belediye ekiplerinin bu görevi üstlenmesi okullarımızı büyük bir masraf ve zahmetten kurtarmaktadır. Yapılan temizleme çalışmalarından ötürü İlkadım Belediyesine ve bize bu imkânları sağlayan İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok’a teşekkür ederiz” şeklinde konuştular.

TOK;“YAVRULARIMIZDAN TEK BEKLENTİMİZ BAŞARILI OLMALARI”

Eğitim ve eğitim alanlarına verdiği destekle bilinen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “5 Şubat’ta başlayacak olan 2’nci eğitim dönemi öncesinde Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz okul bahçelerinde çevre temizliği ve bahçe yıkama çalışmaları yaparak yavrularımızın sağlıklı ve temiz bir ortamda eğitim almalarını sağlıyor. ütün gayemiz çocuklarımızın daha hijyenik ortamlarda eğitim görmeleri. Bu hizmetlerimizin dışında eğitim altyapısı ve okullarımıza birçok destek ve hizmeti sunuyoruz ve sunmaya da devam edeceğiz. Bunların karşılığında da yavrularımızdan tek beklentimiz başarılı olmaları. Çünkü bugünün çocukları yarınların büyükleri ve başarılı yöneticileri olacaktır. Bu vesile ile şimdiden öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve tüm eğitim camiamızın 2017-2018 2’nci eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını dilerim" şeklinde konuştu.


Yayın Tarihi: 03/02/2018