İlkadım'da Küçük Mucitler Umut Verdi


İlkadım'da Küçük Mucitler Umut Verdi

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, katıldığı bilim fuarında ortaokul öğrencilerinin başarısını kutladı.

4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında Gülsüm Sami Kefeli Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan Bilim Fuarı katılımcılar tarafından tam not aldı.

BİLİM FUARI AÇILDI

Okul bahçesinde yapılan Bilim Fuarı Açılış Törenine, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, , İlkadım İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hıdır Okçu, Gülsüm Sami Kefeli Ortaokulu Müdürü Necdet Bal, Okul Öğretmenleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

TÜBİTAK tarafında öğrencileri bilim ve teknolojiye yönlendirmek amacı ile desteklenen bilim fuarları kapsamında Gülsüm Sami Kefeli Ortaokulu öğrencileri birbirinden güzel buluş ve düşüncelere imza attı. Açılış öncesi konuşma yapan İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu; “Böylesi güzel etkinlikler değerli öğrencilerimizin gelişimi adına büyük önem taşıyor” dedi.

“GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE’NİN İŞARETLERİ”

Açılış kurdelesini keserek öğrenciler tarafından yapılan başarılı projeleri tek tek inceleyerek bilgi alan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “Gülsüm Sami Kefeli Ortaokulu öğrencileri Bilim Fuarında yaptıkları bir birinden güzel projelerle göğsümüzü kabarttı. Bilim ve ilim ile yoğrulan vatanına fayda sağlamayı ve güçlü bir geleceği işaret eden çalışmada emeği geçen başta yavrularımız olmak üzere herkese teşekkür ederim. Şahsım ve İlkadım Belediyemiz adına yavrularımızı bilim, spor ve sanat gibi değerlerle donatmak adına tüm gücümüz ile desteklemeye devam edeceğiz. Bu gün bu fuarda ortaokul çağındaki yavrularımıza yeterli destek ve imkanı sağladığımızda neleri başaracaklarını görmüş olduk. Güçlü bir Türkiye sloganıyla yaptığımız her çalışma ve hizmetin temelinde iyi bir eğitim olduğunu biliyoruz ve çocuklarımızın bu başarılarıyla gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.


Yayın Tarihi: 10/05/2017