İlkadım’da Eğitim Şurası


İlkadım’da Eğitim Şurası

Belediye olarak eğitime ciddi katkı ve destekler verdiklerini söyleyen Başkan Tok,  Samsun’un eğitim yükünü sırtlayan ilçemizde 60 bini aşkın öğrencisi ile bölgemizdeki tüm okullarımızın ihtiyaçlarını karşılama noktasında ciddi katkılar sağlayan eğitim gönüllüsü belediyeyiz” dedi.

İlkadım Belediyesi Ihlamur ve Cafe Restaurantta, yeni eğitim dönemi ile ilgili  Eğitim İstişare Toplantısı gerçekleştirildi.  Toplantıya, İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Selim Kurtoğlu, Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri, İlkadım Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Erdin, Okul Müdür ve yöneticileri ile birçok eğitmen katıldı.

İlkadım’da daha başarılı ve iyi bir eğitim dönemi geçirilmesi için bir araya gelinen toplantıda, yapılan ve ileriki dönemlerde yapılması hedeflenen çalışmalar konuşuldu.

TOK, İLKEM’İN BAŞARISINI ANLATTI

Belediye olarak eğitime çok büyük önem verdiklerini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “ İLKEM bünyesinde, çocuk ve gençlerimize üniversite hazırlık kursları, takviye eğitimler ve TEOG kursları vermekteyiz.  Geleceğimizin teminatı yavrularımızın daha iyi eğitim almaları için her alanda hizmet vermeye gayret gösteriyoruz. Eğitim hizmetlerimiz dışında çocuk ve gençlerimize sosyal-sportif faaliyetlerimizle de topluma yararlı bireyler olarak hazırlıyoruz” dedi.

EĞİTİM GÖNÜLLÜSÜ BELEDİYEYİZ

Samsun’un eğitim yükünü sırtlayan ilçemizde 60 bini aşkın öğrencisi ile bölgemizdeki okullarımızın ihtiyaçlarını karşılama noktasında ciddi katkılar sunduklarını kaydeden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  “ Çocuk ve gençlerimizin çok daha iyi şartlarda eğitim alması,  okullarımızın ve dersliklerimizin fiziki şartlarının güzelleştirilmesi ve iyileştirilmesi adına çok önemli hizmetler yapıyoruz.  Yarınlarımızın güvencesi çocuklarımızın 2023 Türkiye’sine hazırlanmasında belediye olarak gereken destek ve katkıları sunuyoruz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da eğitime olan katkı ve desteklerimiz imkânlarımız ölçüsünde devam edecektir.” diye konuştu.

DEV PROJERLE İLKADIM’DAKİ BÜYÜK DEĞİŞİMİ ANLATTI

Yeni eğitim öğretim döneminin tüm öğretmen ve öğrencilere hayırlı ve başarılarla dolu geçmesini temenni eden Başkan Tok, Eğitim alanında yapılan hizmetlerin yanı sıra Derebahçe Sosyal Tesisleri, Türkiye’nin en büyük Gençlik Merkezi, Karadeniz’in en büyük cami ve külliyesi, Unkapanı Kültür Merkezi gibi projeler hakkında bilgi verdi.

KAYMAKAM ATLAMAZ’DAN BAŞKAN TOK’A EĞİTİM DESTEK TEŞEKKÜRÜ

Eğitime yaptığı hizmet ve katkılardan dolayı Başkan Tok’a teşekkür eden İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz,  “Birçok ilçe hatta ilin nüfusuna denk bir öğrenci nüfusunun olduğu İlkadım’da eğitim çalışmalarının büyük bir önemi var. Eğitimde başarılı olmak için Kaymakamlığımız, Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Belediyemizle sürekli istişare içerisinde olmak zorundayız. Ülkemize, Milletimize ve insanlığa hayırlı nesiller yetiştirmek dileğiyle 2017-2018 Eğitim- Öğretim Yılının, idareci, öğretmen, veliler ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diler, sağlık, huzur içinde bir yıl geçirmelerini temenni ederim.” şeklinde konuştu. 


Yayın Tarihi: 14/09/2017