İlkadım Sanat Günleri Devam Ediyor


İlkadım Sanat Günleri Devam Ediyor

İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen “İlkadım Sanat Günleri” büyük bir ilgiyle devam ediyor.

İlkadım Belediyesi tarafından eğitim gören minik sanatçılar sahne performansları ile göz dolduruyor.

İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen ve 7 Mayıs’a kadar devam edecek olan “İlkadım Sanat Günleri” ilk üç gününde Samsunlular tarafından büyük ilgi gördü. Her yaştan sanatsevere hitap eden Tiyatro gösterimi, TSM Çocuk Korosu Konseri, Halk Oyunları Gösterimi, Enstrumental Müzik Dinletisi, THM Çocuk Korosu Konseri, TSM Korosu Konseri, THM Gençlik Korosu Konseri ve usta öğreticilerin el emeği ürünlerinin sergilendiği etkinlik hafta boyunca ziyaretçilerini bekliyor.

SANAT VE KÜLTÜR ETKİNLİĞİNE İLKADIMLILARDAN BÜYÜK DESTEK

İlkadım Belediyesi Yıldıray Çınar Kültür Merkezinde, İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğündeki kurslarda eğitim gören kursiyerler tarafından gerçekleştirilen sanat etkinlikleri 1Mayıs’ta başladığı günden bu yana artarak devam eden bir ilgiyle sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor. Sanatın ve Kültür etkinliklerinin bir arada olduğu “İlkadım Sanat Günleri” 7 Mayıs 2018’e kadar devam edecek.

GURURLANDIRAN ÇOCUKLAR

İlkadım Sanat Günlerinin ilk 3 gününde İlkadım Belediyesi tarafından eğitim gören minik sanatçılar sahne performansları ile göz doldururken Halk Oyunları Ekibi gösterileri ile büyük alkış aldı. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un sanat ve kültüre verdiği desteğin bir meyvesi olarak görülen etkinlik tüm Samsunlularla buluşmayı bekliyor.


Yayın Tarihi: 03/05/2018