İlkadım ’dan Eğitime 4 Yılda 1 Milyon 430 Bin Liralık Yatırım


İlkadım ’dan Eğitime 4 Yılda 1 Milyon 430 Bin Liralık Yatırım

Eğitim gönüllüsü İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “4 yılda eğitime 1 milyon 430 bin liralık destek sağladıklarını belirterek, “İlkadım’da elimizin değmediği tek bir okul bile kalmadı” diye konuştu.

Eğitime yaptığı yatırımlarla takdir kazanan İlkadım Başkanı Erdoğan Tok, göreve geldiği ilk günden itibaren eğitime verdiği destekle dikkat çekiyor.

Bilimsel faaliyetlerden spora, sosyal projelerden çevre projelerine, kültürden sanata kadar her alanda çocuk ve gençlere çeşitli imkânlar sunan Başkan Tok,  yarınların teminatı çocuk ve gençlerin daha iyi şartlarda eğitim almasına imkân tanıyarak eğitime 1 milyon 430 bin liralık yatırım yaptı.

İLKADIM’IN HER OKULUNDA İZ VAR.

Genç bir nüfusa sahip özelliğinin yanı sıra, şehrin eğitim yükünü sırtlayan İlkadım ilçesi sınırları içerisinde her okulda mutlaka belediye olarak bir hizmet bulunuyor.  Fen İşleri, Park ve Bahçeler Müdürlüklerinin yanı sıra diğer teknik ve idari birimler arası sürdürülen koordinasyon ve iş planı çerçevesinde gerçekleştirilen hizmetlerle okulları fiziki ve çevre düzenleme çalışmaları yapılıyor. Tamirat, tadilat, bakım, onarım ve yenilemenin ötesinde, bilim sınıfları, konferans salonları ve halı saha gibi sayısız hizmetleri çocuk ve gençlerin eğitim istifadesine sundu.

 “BÜYÜK TÜRKİYE GENÇ NESİLLERİN ELLERİNDE YÜKSELECEK”

Çocuklara ve gençlere verdiği değeri hizmetleriyle somutlaştırmayı başaran İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “Biz çocuklarımızı ve gençlerimizin eğitimini önemsiyoruz. Yarınların Türkiye’sini inşa edecek olan bu günün yöneticileri olarak Güçlü ve Büyük Türkiye vizyonu ile çocuk ve gençlere önemli hizmetler yapıyoruz. Gelecek, çocuk ve gençlerimizin omuzlarında yükselecek. Bu bilinç ve niyetlerle İlkadım’ı bilim, spor, kültür ve sanatta bulunduğu konumdan çok daha ileriye taşımak için eğitime sadece elimizden gelenden fazlasını yapmaya gayret ediyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


Yayın Tarihi: 03/04/2018