İlk Tebrik Başkan Karaduman’dan


İlk Tebrik Başkan Karaduman’dan

AK Parti Samsun İl Başkanı av. Hakan Karaduman, Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın yeniden MYK'da yer aldığı haberini genel merkezde aldı. Karaaslan'ı ziyaret eden Karaduman, tebrik edip, başarı diledi

HABERİ GENEL MERKEZDE ALDI

AK Parti 6. Olağan Büyük Kongresi'ne yaklaşık 2 bin kişiyle katılan Samsun teşkilatı damga vurdu. Şölen havasında geçen kongrede, partinin A Takımı'nın belli olmasıyla Samsun teşkilatı ayrı bir sevinç yaşadı. Daha önceki dönemde Çevre, Şehir ve Kültür'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olan Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, kongrede AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu'na seçildi.  Karaaslan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından belirlenen Merkez Yürütme Kurulu'nda da bir kez daha yer aldı. Çevre Şehir ve Kültür'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine yeniden seçilen Karaaslan'ı ilk tebrik eden AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman oldu.

GURUR DUYDUK

Merkez Yürütme Kurulu'na seçilenlerin açıklandığı saatlerde AK Parti Genel Merkezi'nde bulunan Başkan Hakan Karaduman, haberi burada aldı. Karaduman, Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte ziyaret ettiği  Çiğdem Karaaslan'ı kutlayarak başarı diledi. Karaduman, "Genel Başkan Yardımcımız ve  Samsun Milletvekilimiz Çiğdem Karaaslan'ın yeniden MKY'da yer alması  gurur verici" dedi. Kongre ile ilgili değerlendirmelerini de aktaran Başkan Karaduman, "Kongremiz şölen havasında geçti. Türkiye, AK Parti iktidarında Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde milletimizle birlikte karanlık odaklara asla boyun eğmeyecektir" ifadelerini kullandı.


Yayın Tarihi: 18/08/2018