Gazeteciler Cemiyeti'nden MMO'ya Ziyaret


Gazeteciler Cemiyeti'nden MMO'ya Ziyaret

'Güçlü basın, güçlü Samsun demek'

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti yönetimi, Makina Mühendisleri Odası(MMO) Samsun Şubesi'ni ziyaret etti. MMO Başkanı Kadir Gürkan, "Güçlü basın güçlü Samsun demektir" dedi

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır ve yönetim kurulu üyeleri, MMO Samsun Şubesi'ni ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan'ın misafiri oldu.

HER PLATFORMDA İŞBİRLİĞİ

Yusuf Ziya Çakır ve yeni yönetimini kutlayan MMO Başkanı Kadir Gürkan, "Objektif basın, bizim gibi hizmet için var olan kurum, kuruluş ve odaların faaliyetlerini halka duyurmasındaki yegane kaynaktır. Bu nedenledir ki biz MMO olarak yerel basınımız ve STK'larla her platformda çalışmaya, işbirliği yapmaya hazırız" dedi.

'SAMSUNUMUZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ'

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti'nin yeni yönetiminin gerek basın camiası ve gerekse Samsun için çok önemli ve güzel çalışmalara imza atacağına inandığını söyleyen Gürkan, "Güçlü basın Samsunumuz için çok önemli. Çünkü güçlü ve aktif bir basının Samsun'un kalkınmasına, gelişmesine katkı sağlayacağına inanıyoruz" diye konuştu.

MMO YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR

Cemiyet Başkanı Yusuf Ziya Çakır da, "Yepyeni hedeflerle güçlü bir Samsun basını oluşturmak amacıyla yola çıkan bizler de MMO gibi değerli kurumlarımızla işbirliği yapmayı hedefliyoruz. Sayın Kadir Gürkan'ın bu yöndeki açıklamaları bizler için moral kaynağı oldu ve motivasyonumuza katkı sağladı. Bugün burada bizleri sıcak bir şekilde ağırlayan MMO yönetimine teşekkür ediyoruz" dedi.


Yayın Tarihi: 04/07/2018