Ford Trucks ile Samsun’da “Her Yükte Her Molada Birlikte”


Ford Trucks ile Samsun’da “Her Yükte Her Molada Birlikte”

Ford Otosan’ın ağır ticari markası Ford Trucks’ın 21 Nisan – 25 Mayıs tarihleri arasında 11 ili kapsayan sürpriz indirimler ve çeşitli aktivitelerin olduğu tanıtım turunun yeni durağı Samsun olacak. Müşterileriyle “Her Yükte Her Molada Birlikte” olacak olan Ford Trucks Tanıtım Turu, 22-23 Mayıs tarihlerinde Samsun’un Kavak ilçesinde bulunan Menemenci Selahattin’de gerçekleşecek.

Samsun’da 2 gün boyunca sürecek roadshow kapsamında katılımcılar, servis indirimlerinden, ücretsiz lastik kontrollerine, sürpriz hediyelerden çeşitli aktivitelere kadar birçok fırsattan yararlanabilecek.

55 yılı aşkın kamyon üretim tecrübesi ve müşteri deneyimi ile global pazarlarda ve Türkiye’nin her bölgesinde faaliyet gösteren Ford Trucks’ın 21 Nisan-25 Mayıs tarihleri arasında 11 ili kapsayacak süprizlerle dolu tanıtım turunun yeni durağı Samsun olacak. 

22-23 Mayıs tarihlerinde Samsun’un Kavak ilçesinde bulunan Menemenci Selahattin’de gerçekleşecek etkinlik kapsamında katılımcıları sürpriz hediyeler, özel indirimler ve çeşitli etkinlikler bekliyor. Etkinlik kapsamında katılımcıların araçlarına bir sonraki servis girişlerinde geçerli olmak üzere %20 indirim* fırsatı sağlanırken, etkinliğe katılan tüm araçlara Lassa’dan ücretsiz lastik kontrolü ve etkinliğe özel indirimler sunulacak. Katılımcıları 2 gün boyunca çeşitli yarışma, oyun, ikram ve sürpriz hediyelerin beklediği etkinliklerde Castrol sponsorluğunda ücretsiz internet erişimi de sağlanacak. Ayrıca, Ford Trucks FM’den gün boyunca yol ve hava durumu haberleri verilecek, canlı sohbetler gerçekleştirilecek.

Kampanya 31 Ağustos’a kadar geçerli olup yalnızca 1 kez indirimden faydalanılabilecektir.   


Yayın Tarihi: 17/05/2017