Fatsa, Cumhuriyet Meydanına Kavuşuyor


Fatsa, Cumhuriyet Meydanına Kavuşuyor

Ordu Büyükşehir Belediyesinin birçok ilçede hayata geçirdiği meydan projelerine bir yenisi daha ekleniyor. Fatsa ilçesinin yıllardır beklediği meydan projesi için düğmeye basan Büyükşehir Belediyesi, projeyi hayata geçirmek amacıyla kamulaştırdığı binaları, 3 Nisan Pazartesi günü yapılacak törenle yıkacak.

BAŞKAN YILMAZ VERDİĞİ SÖZÜ YERİNE GETİRDİ

Başkan Enver Yılmaz’ın Büyükşehir Belediye Meclisi Mart ayı olağan toplantısında müjdesini verdiği Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projesi, kısa bir süre içerisinde hayata geçiyor. Başkan Yılmaz mecliste yaptığı açıklamada, projenin uygulanabilmesi için mevcut alanda bulunan binaları kamulaştırarak yıkacaklarını, bu kamulaştırma çalışmaları için de 100’e yakın hissedarla görüştüklerini belirtmişti.

VİZYON VE VİTRİN YATIRIMIMIZ OLACAK

Başkan Enver Yılmaz’ın müjdesini verdiği Cumhuriyet Meydanı Projesi’nde tüm sorunları ortadan kaldıran Ordu Büyükşehir Belediyesi,  çalışmalara 3 Nisan 2017 Pazartesi günü saat 11.30’da düzenlenen törenle başlayacak. Projenin Ordu ve Fatsa için önemli olduğunu söyleyen Başkan Yılmaz, “Meydan projemiz, Fatsa ilçemiz ve Büyükşehir Ordumuzun vizyon ve vitrin yatırımlarından biri olacak. Gerek kamulaştırma bedeli gerekse yeraltı otoparkları, çevre düzenlemesi, görselliği ve şehir meydanı kimliğiyle birlikte büyük maliyeti olan çok önemli bir proje. Oradaki atıl binaları yıkmak suretiyle çalışmalarımıza Pazartesi günü başlayacağız. Tüm hemşehrilerimi bu önemli törenimize davet ediyorum” şeklinde konuştu.


Yayın Tarihi: 31/03/2017