Etüd Merkezini 260 Öğrenci Kullanıyor


Etüd Merkezini 260 Öğrenci Kullanıyor

Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap Tophane Mahallesinde Rize Belediyesi ve paydaş kurumlar tarafından eğitime destek amaçlı açılan Etüt Merkezine ziyarette bulundu ve kayıtlarını inceleyerek görevli personel ve muhtar Koçali’den çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.
Hizmet vermeye başladığı günden bu yana kısa süre içerisinde 260 öğrenci sayısına ulaşan Etüt Merkezinde haftanın yedi günü, 9’u gönüllü, 2’si Halk Eğitim Merkezine bağlı ücretli öğretmen olmak üzere toplam 11 öğretmen kadrosuyla mahallede bulunan çocuklara hizmet veriyor.
VELİLERDEN TAKDİR TOPLADI…
Rize Belediye Başkanı Prof Dr. Reşat Kasap’a bilgiler aktaran Tophane mahalle muhtarı Abdurrahman Koçali, Etüt Merkezi’nin mahalle sakinleri tarafından takdir edildiğine dikkat çekti. Öğrenci sayısının her geçen gün biraz daha arttığını ve mahallesinde bulunan Etüt Merkezine ek olarak ilave bir alanın oluşturulması için Başkan Kasap ile görüşen mahalle muhtarı Koçali, ailelerin bu yönde talepleri olduğunu dile getirdi ve mahalle adına Başkan Kasap’a teşekkürlerini sundu.
YER  İNCELEMESİ YAPILDI…
260 öğrenciye eğitim veren Etüt Merkezinin kapasitesinin arttırılması adına ek derslik yapılması noktasında kendisine iletilen talepleri değerlendiren Başkan Kasap, teknik ekibi ile birlikte mahalle muhtarı tarafından uygun görülen yerde incelemelerde bulundu. Etüt Merkezinin kapasitesinin arttırılması adına Rize Belediyesi olarak gerekli çalışmanın başlatılacağını belirten Başkan Kasap, Tophane Mahallesinde hayata geçirmeyi planladıkları Kadın Kültür Merkezinin de yakın bir zamanda belirlenen alanda yapımına başlayacağının müjdesini verdi.


Yayın Tarihi: 11/02/2016