Dondurmanın En Fit Hali: Yoğurtlu Dondurma


Dondurmanın En Fit Hali: Yoğurtlu Dondurma

Kahve Dünyası, yazın kavurucu sıcaklarının vazgeçilmezi lezzeti dondurmayı, formunu korumak isteyenler için düşük kalorili yoğurt ve taze meyve dilimleriyle yeniden yorumluyor. 100 gramı yalnızca 140 kalori içeren Yoğurtlu Dondurma, hiçbir yapay katkı maddesi ve boya kullanılmadan, ev yapımı tarzında günlük olarak üretiliyor.

Yaz sıcaklarında aklımıza gelen ilk lezzet hiç kuşkusuz dondurma! Ancak dondurma her ne kadar hafif bir tatlı olsa da, özellikle formuna dikkat edenler kendini bu lezzetten mahrum bırakabiliyor. Kahve Dünyası ise düşük kalorili yoğurt ve taze meyve dilimleriyle hazırladığı Yoğurtlu Dondurması ile bu keyfi doyasıya yaşatıyor.

Ev yapımı tarzında ve günlük olarak mağazalarda üretilen Yoğurtlu Dondurma, light süt ve light yoğurtla hazırlandığı için düşük şeker ve yağ içeriyor. 100 gramında yalnızca 140 kalori bulunan bu eşsiz lezzet, yoğurttan gelen probiyotik özelliğiyle de bağışıklığı desteklemekten kilo kontrolüne kadar sayısız fayda sağlıyor.

Sade veya taze meyve dilimleri ve frambuaz sosuyla servis edilen Yoğurtlu Dondurma, Kahve Dünyası’nın tüm ürünlerinde olduğu gibi hiçbir yapay katkı maddesi ve boya kullanılmadan, en kaliteli malzemelerle formuna dikkat edenlerin beğenisine sunuluyor


Yayın Tarihi: 16/07/2018