Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize’de Vatandaşlara Seslendi


Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize’de Vatandaşlara Seslendi

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Rize'ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazını Sahil Camisi'nde  kıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın yanı sıra protokol üyeleri eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, namaz öncesinde Kur'an-ı Kerim okudu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, cami çıkışında "Ağrı'nın Yarınları Emniyette" projesi kapsamında Rize'ye gelen çocuklarla sohbet ederek fotoğraf çektirdi.

Ardından vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Rize Sanayi ve Ticaret Odası’nın bir ödül töreni münasebetiyle buradayız. Birazdan oraya geçeceğiz. Sizlerle de böyle burada anında bir oluşum görünce selamlamadan geçmek olmazdı. O yüzden bu selamlamayı yapmayı istedim. Şunu unutmayın. Sizin heyecanınız bizim heyecanımızdır. Sizin bu onurlu duruşunuz, bizim onurlu duruşumuzdur. Sizler bizi bu yolculukta hiçbir zaman yalnız koymadınız. Bu yollarda sizinle beraber yürüdük inşallah beraber yürümeye devam edeceğiz” dedi.

“HEP BİRLİKTE TÜRKİYE OLACAĞIZ”

 “Sizin dualarınız inanıyorum ki rabbimin icabeti ile çok daha farklı tecelli edecektir” şeklinde vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İnşallah o günleri ben de rabbimden niyaz ediyorum. Şunu unutmayın; ülkemiz için milletimiz için hayırlı olan neyse o olsun. Biz Allah’ın huzurunda rükuda eğilmekten başka eğilmeyi tanımıyoruz. Biz beşer olan kimsenin karşısında eğilmedik. Allah’ın izniyle bundan sonra da eğilmeyeceğiz. Benim sizden ricam şudur, hep bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız beraber olacağız kardeş olacağız hep birlikte Türkiye olacağız. Bizi bölmek isteyenler olabilir, bunlara kulak asmayacağız. Onlara elimizin tersi ile ‘haydi güle güle’ diyeceğiz. Biz gücümüzü bu milletten aldık, bundan sonra da milletimizden alacağız” diye konuştu.


Yayın Tarihi: 20/05/2016